Oh La La!!

b
a

En fin greie dette her. Franskmennlager fest i Norge, på fabrikken. Ikke bare i kveld, men om touker også. Og hvis jeg ikke tar helt feil så skjer detnoe med Sinden i Oktober. Tilsynelatende uten grådige norskehoodlums inne i bildet, bare pur fransk lidenskap.

Hovedbookingen i kveld er Etienne deCrecy som er en DJ av absolutt superrang i sitt hjemland. Han var medpå å skape ”the french touch” på midten avnittitallet og blir sammenlignet med størrelser som AIR ogDaft Punk. Han spilte nylig på slottet i Versailles, har gjortnoen drøye remixer av bloody beetrots, og har verdensflotteste DJ bås på live-settene sine. (let litt påyoutube, så ser du. Den uteblir dessverre i morgen, siden hankjører Dj-set, men se likevel) Kveldens sidekick er ”IvaZtarkova” fra Zagreb, i tillegg til residents ”Stereoheroes”.VJ Romvæsn fra trøndelag er med og setter tenner ogandre ting i tappeten.

Skal vi tro Florian, hjernen bak dethele, er kombinasjonen gull: ”I don’t know how the norwegian willtake my proposition, but I hope it will be the best party Oslo hasever seen. People are bored with Justice and want to be surprised. Webring that surprise with this package. We take chances, to make thebest party.”