Musikkens dag, dere.

b
a

For en røre. Dette er definitivt ikke en dag hvor du burde la deg styre avandre, skli med strømmen eller bli drita på slump. Da får du ikke sett en drittav det du har sånn halvlyst til å få med deg, og du blir gåen i armer og bein,drøvel og det som ER. Nei, finn deg en spot du vet du kommer til å trives på,du. Sett deg ned. Jekk/kjøp en øl og nikk anerkjennende til musikk du ikke harhørt før.

Vi skal ikke prøve å gjengi spillelistenevi har kikka på i 20 min nå. Vi vet ikke hva som er bra eller dårlig. Vi vetknapt hvem en tiendedel av de folka her er. Dattera Til Hagen ser bra ut, detskal sies. Finfin disco/house/elektro og diverse elektroniske avarter mellomdisse, gjennom hele dagen. Tore Jazztobakk, Christian Sol, Nils Noa, OlleAbstract, Vinny Villbass, Shit City Tekk og en bunt andre ringrever. Det heleavsluttes av Diskjokke Band. Litt dyrere enn å drikke øl i parken, men ut i frahva vi kan lese av menyen, det eneste som virkelig skinner i dag. Bare stayPUT! Begynner du å bevege på deg er det som reneste 17.mai der ute. Bare medindie i alle varianter i stedet for korpsmusikk. Det er slitsomt, og det erabsolutt tullete hvor mye dårlig indie det finnes i noen av disse variantene.Morradi-scenen i Rosenkrantz kan være gøy, forresten. Forbered deg på fresstylebattlerefra Romsås og et dusin dansegrupper.

Men ikke la dagen ta piffen av deg. Sparden til senere, for Method Man og Redman kommer til byen for å opprettholde ry. Ogav de i rap-segmentet som jevnlig tar turen, er det faktisk bare de gutta her som erstoopid på scena, gang på gang. Bakflips ut i publikum, latterlige mye beining frem ogtilbake på scena og idiotisk bra nivå på spyttinga. Anno 98, sånn vi liker det.De spiller på Sentrum Scene, og det koster 470 spenn.

1