Ukas Smil: Martha Lousie & Åsne Seierstad

b
a

NATT&DAG har vært på horrorbesøk hos Kanal FEMs “Den Andre Siden”, og som Dawkins sa# når skjea er skeiv så søler du, ser det ut til å ha dryppet litt okkultisme på andre enn redaksjonen den siste tiden.

Det ryktes nemlig at Åsne Seierstad bor i et spøkelseshus. NATT&DAG har gjennom alle journalisters hoochie mama# jungeltelegrafen, fått høre at spøkelser har funnet veien til Frogner, og i dette tilfellet, vår kjære krigskorrespondent og kritisk dypdykker# Åsne Seierstad.  Slik det fremgår av vår hittil løse informasjon skal saksforløpet ha vært følgende:

(rekonstruksjon, vi tar forbehold om eventuelle feil)

Dør: “Knirk”
Åsne: «Hva var det!?» 
Dør: «Kniiiirk!»
Åsne: «Jeg lukket døren i sted!»
Dør: «Bang!»
Åsne: «Noe sier meg at det spøker her! Jeg må ringe Martha!»

Ja, du leste riktig. Åsne skal ha ringt Prinsesse Martha Louise for å få hjelp med spøkelsene. Og ukas Ghostbuster skal ha tatt utfordringen med blått blod. Vi vet lite om hva som skjedde under besøket, men det er trolig at Martha kommuniserte med spøkelsene, og overtalte de til å forlate Åsne sitt hjem, eller i det minste til å være stille når de spiller backgammon.

Om det er Caspar det vennlige spøkelset eller en sufilærd bokhandler i Kabul gjenstår å se, vi sendte imidlertid en mail til Åsne med følgende spørsmål, ettersom hun søndag ettermiddag ikke var tilgjengelig for kommentar:

Hei Åsne,

Vi prøvde å få tak i deg søndag ettermiddag for en prat om spøkelser. Legger ved noen spørsmål.

  • – Vi har hørt at det spøker i huset ditt, fortell …
  • – Stemmer det at du ringte Prinsesse Marthafor å få hjelp?
  • – Hvordan kommuniserte hun med spøkelsene?
  • – Vet du om Martha brukte deltakendeobserverende intervjuteknikk?
  • – Hadde hun med seg noe verktøy eller andrehjelpemidler?
  • – Hva ville spøkelsene?
  • – Hvordan ser de ut?
  • – Er de borte nå?
  • – Vil du anbefale Martha til andre med lignendeproblemer?

Håper på snarlig svar!

Mvh NATT&DAG