Erotisk sengelektyre: Den ærlige versjonen

b
a

Et halvmeter langt bankende lem? Duvende bryster i perfekt størrelse? Ingen rare lyder eller lukter fra underlivet? Glattbarbert uten røde nupper? Komiker Morten Ramm har kastet seg på erotikkbølgen og sendte inn en novelle som handler om hva som EGENTLIG skjer på soverommet.

Kan Morten Ramm fylle svampelegemet ditt med blod?)

Erotisk sengelektyre: Den ærlige versjonen

Av Morten Ramm

Hun småkniste. Avsluttetrødvinsglasset.

– Skal jeg fylle opp?

– Et glass med rødt og et glass med deg,takk, sa hun og smilte bredt. Hvitfargen kunne skimtes gjennom denrødvinsfargede tannrekka. De så faktisk ennå litt skjevere ut nå.

Kate pekte mot soverommet.Jeg hesiterte ikke et sekund. Tok kjapt av bremsen på stolen, og rullet henneinn på soveværelset.

Hun stilte ned denelektriske senga til trinn 2. Fjernkontrollen hadde hun på armen av stolen.Bruk meg, tenkte jeg og smilte der jeg lå på rygg i senga. Hun satt naturlignok fortsatt i stolen, men med et ørlite brannmannsløft var hun oppi hun også.

Hun tok seg til brystene førhun elegant fjernet bh’en. Tok forsiktig bort brystprotesen og la den oppi ettilhørende etui. Lot trusa gli over de faste, silkemyke hoftene. Jeg gikkmellom bena hennes som rene Ole Brumm i en honningkrukke. Men først måtte jegjobbe meg gjennom noe som minnet om 100-meterskogen. Hun var en ganske ryddigjente, men i trusa var det bare rot.

Seansen hadde tatt seg opp.Pusten raskere og heftigere. Litt fordi hun var tent, og litt fordi kolsengjorde henne andpusten.

Hun slet av meg beltet,kneppet forsiktig bort rumpetaska som var koblet til mobilholderen. Den kanfaktisk være litt kinkig å få av. Men de lange lilla neglene til Kate tvinnetseg rundt lærremsa, og dro opp knuta som en liten skipsgutt.

Hun satte seg oppå. Bøydeseg mot meg, beit meg i øreringen og hvisket: “Det er grønt lys i daimkrøsset”. Du veit hva daimkrøsset er, ikke sant. Det er det samme som ballongknuta.Kate var på alle fire og jeg satte meg over henne som en labrador som skal tilå drite. Den syltynne jegern gikk nå inn og ut av grekærn som en gjøk i etgammalt veggur. Hun begravde underbittet i puta og kurra som ei due. Kurr.

Etter to minutter nappet det i pacemakeren min som det alltid gjør før en kraftig utløsning. Jeg bikket hodetbakover og skøyt nådeløst mot de store, tykke brillene.

Vi lo litt før vi sanksammen og sovnet.