Toppkokkens junkfood: lapskaus

Ylajali-sjef Even Ramsvik tar lapskausen tilbake.Even Ramsvik (1983): Driver restaurant Ylajali på St. Olavsplass i Oslo.Har VM-Gull og OL-gull med Kokkelands-laget, to sølv i Årets kokk. Hartidligere jobbet på blant annet Palace grill, Oscarsgate og GastronomiskInstitutt. Norges trauste tradisjonsrett. I dag mest konsumert imasseprodusert form fra Fjordland. Den VM-gullmedalje-dekorterte kokken EvenRamsvik ble utfordret til å gi den brune lapskausen nytt liv: Hva er ditt forhold til lapskaus? – Restemat. Det er i utgangspunktet mine tanker rundt lapskaus. En rettlaget av søndagssteka eller annet kokekjøtt, mekka sammen til en brun lapskausdagen etter. Fortell om din tolkning her. – Smaksmessig er det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.