Toppkokkens junkfood: pizza

Maaemo-sjefen Esben Holmboe Bangs særs løse tolkningav pizza.Esben Holmboe Bang (1982): Opprinnelig Dansk. Er kjøkkensjef vedMaaemo, den første nordiske restauranten som ble oppført i Michelinguiden med tostjerner på første forsøk. Maaemo serverer kortreiste, økologiske råvarer i enmoderne innpakning. Sesongens meny er eneste alternativ. Har jobbet på flererestauranter med Michelin-stjerne: legendariske danske Noma, samt Oro ogFeinschmecker i Oslo. Maaemo og pizza? Et oksymoron, vil mange si. Men vihar altså klart å utfordre kjøkkensjef Esben Holmboe Bang, ved den førstenordiske restauranten som ble oppført i Michelinguiden med to stjerner påførste forsøk, til å lage nettopp det. Denne “høstpizzaen” er sesongbasert, ogbåde økologisk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.