Disse er best på scenen i Oslo

b
a

KILLL

Jæger

Killl kastet dessverre inn håndkleet tidligere i år med en brakavslutning av en konsert på Jæger som en del av programmet til årets Ultimafestival i samarbeid medMuseet for samtidskunst. En liveopplevelse med Killl er som å bli sonisk voldtatt og i tillegg bli halshugd av deres intenst psykedeliske lysshow basert på fargene rødt, grønt og blått. Høres ikke akkurat som en hyggelig affære dette, men det er nå engang slik, som med analsex, at det skal gjøre litt vondt og litt godt på samme tid. Fortvil dog ikke over bandets saga blotthet, for samtlige konserter bandet gjorde i innland- og utland kulminerte i en finfin CD/DVD-utgivelse. Killl kom også nylig ut med en lekkerbisk av en vinyl med liveopptak fra konserten på Henie Onstad Kunstsenter.

KARPE DIEM

Øya

Det er snart 10 år siden deres første EP markerte begynnelsen på en karriere hip-hopNorge aldri har sett maken til. tusenvis (!) av konserter og fire utgivelser senere er de på toppen av nærmest samtlige lister i landet, som både artister og ungdomsidoler. Erfaringen og selvtilliten gutta har opparbeidet fikk hele Norge i trynet året 2012, da Karpe Diem for alvor steppet opp gamet: Et storsceneformat med fullt band og rap som demonstrativt kulminerte i fantastiske opptredener på fjorårets Øya- og Hovefestival, samt klubber landet over. Det gjør godt å se en norsk hip-hop-act levere full pakke, aldri se seg fornøyd, men alltid pushe nye grenser og gi sitt publikum alt hva de har hver eneste gang de står på scenen. Respect.

BEGLOMEG

Hip, hippiere, hippest. Det er alltid interessant og gledelig når et bands gode live-rykte overskrider det faktum at Beglomeg per nå ikke har gitt ut én eneste plate. For deg som har holdt deg hjemme eller bor under en stein, kan Beglomeg lettest beskrives som det skranglete backing-(stor)storbandet til Frank Zappa og Miles Davis årgang 1970, om de hadde levd i dag, på danseklubbturné i dagens klima med store mengder ketamin på rideren. Med en bråte medlemmer fra Pirate Love, Serena-Maneesh, Frank Znort, Cerrato, the Apple Falls, Alex rosén, Lucid Dream team og Freeshine og budskapet “elsk oss, for vi elsker dere, ustanselig og intenst”, kan vi bare svare <3 tilbake.

Stem på din favoritt i skjemaet under:

{{0}} {{1}} {{2}}