Sherapy på Black Box

b
a

Våre velkjente eventyr vil nok en gang få kjørt seg i det amerikanske Ann Liv Young returnerer til Black Box teater med verdenspremieren på sin Sleeping Beauty part 2/Sherapy. Etter å ha gjestet teateret høsten 2010 med forestillingen Cinderella og under fjorårets Marstrandfestival med sine Mermaid show og Sherry show, nærmer Young seg status som huskunstner i Marstrandgata. I tett samarbeid med sitt alter ego Sherry, den frittalende hobbyterapeuten fra de amerikanske sørstatene, lager Young forestillinger som provoserer enkelte, men først og fremst underholder og tilfredsstiller vårt behov for å fylle tomrommet etter Ricky Lake. 23. og 24. februar tilbyr Sherry sin egenutviklede terapiform Sherapy for dem som måtte ønske det, men aller mest for dem som ikke skjønner at de trenger det. Ps. 23. februar avholdes et Sherry-party i foajeen på Black Box teater. Det unner vi ingen å gå glipp av.

Black Box Teater,
premiere 21. februar.