Ny singel: Sam Asgari

b
a

19 år gamle Sam Asgari vokste opp i et hus fullt av kunst og musikk. Han er inspirert av Wonky-bevegelsen, og digger massive synth-akkorder – så hardt at han dedikerer sin nye singel “Wanted Love” til den australske beatmakeren FLUME.

Hvem er Sam Asgari?

Jeg er en 19 år gammel musiker/mystiker på heltid. Når jeg ikke lager musikk, hører jeg på musikk. Og det er egentlig alt jeg gjør.

Musikken din beskrives som kjølig og minimalistisk elektronika. Er du en kjølig og minimalistisk type?

Jeg tror ingen som kjenner meg ville beskrevet meg som en kjølig og minimalistisk type. Det er bare jeg som kjenner mine kjølige sider, og jeg liker å holde dem litt skjult. Men det er ikke lett å hindre at disse sidene ved meg kommer fram i musikken min. Musikken min er jo er en forlengelse av meg selv. Noen ganger er jeg glad og varm, noen ganger er jeg trist og kjølig.

Hva er det med FLUME som får deg til å hylle ham med en egen låt?

En kompis introduserte meg for FLUME for ikke så lenge siden, og jeg kicket momentant på “Left Alone” med Chet Faker. Det var som om jeg oppdaget elektronisk musikk igjen. Elektronisk musikk uten house-rytmer og massive synth-akkorder. Ekte musikk full av ekte følelser. Så da jeg skrev Wanted Love var jeg helt klart inspirert av FLUME, og derfor dedikerer jeg også låta til ham.

Hvorfor skal vi digge»Wanted Love»?

Wanted Love er en veldig enkel låt, men den gjenspeiler en følelse mange av oss sitter inne med – den er full av lengsel. Teksten hinter om tapt kjærlighet, men låta er likevel veldig behagelig så vel som dansbar. Om man trenger et soundtrack for både varme dager og kalde netter er Wanted Love et godt valg. Derfor bør dere digge den.

Og hvor er Sam Asgari om fem år?

Om fem år ser du meg nok på Kiwi på Stabekk når du handler, og hører meg også forhåpentligvis på radioen når enn du slår den på.