TENN ET LYS #3

b
a

Det har vært en hard start på desember, en av de kaldere vintermånedene i kalenderen. Det har vært en møkkabegynnelse på adventen, som er opptakten til julefeiringen. Tårekanalene har fått kjørt seg. :( Vi må ta ansvar. Til lyden av ett hundre manns fortvilelse og sinne (over nok et år å leve) tenner vi stearinlys, kubbelys, kakelys, lyktestolper og lysthus og setter hele landet i lys lue for de som har hatt det verst i uken som har gått.

Norwegian forskjellsbehandler bagasjegitarer. :( :( Tenn en underskriftskampanje!


(FAKSIMILE: AVAAZ.ORG.)

Sarpsborg blir kvalme når kjøpesenteret bruker korsløse bannere (som vanlig). :( (Obs: pass på å holde flagg og stearinlys separert!)

(FAKSIMILE: SA.NO.)

Fire snopeskåler har invitert til kalas, men ingen kom. :( :( : ( VG melder at skjult mobbing – hva enn det måtte være, de dekker jo tross alt rundhåndet alle forekomster av mobbing i hele landet – også gjør vondt. :( :(


(FAKSIMILE: VG.NO.)

Mobbe-VG-bonus #:1 VGs kommentator Shazia Sarwar har aldri vært i bursdag.Kanskje avisen kan formidle hennes telefonnummer til de leie godterikrokodillene?  :( :( (Når en krokodille gråter oppriktig over manglende bursdagsfestoppmøte, er det fortsatt krokodlletårer??) :( :( :(


(FAKSIMILE: VG.NO.)

Mobbe-VG-bonus #2: Mobbeavisen drar like greit på med en bursdagsfestkrokodillemobbekondolanseprotokoll. Like greit å ta ansvar og crowdfunde ytterligere tårer og tenners gnissel. Har du vært utsatt for noe kjipt i barndommen? Fortell det til VG!

(FAKSIMILE: VG.NO.)

Homo-LOL-ministeren Solveig Horne har fått homoer i blomsteroppsatsen.“Maskulinist” (LOL) og sosiolog (dobbel-LOL) Arild Brock har fått nok, og omtaler hendelsen med ord som “trang” og “invadere”. :( :(


(FAKSIMILE: BT.NO.)

Bærums-partaj politibesøkt. :( :( “Først syntes jeg det var litt gøy – tenk å bli over 40 år før jeg fikk naboklage på festbråk. Men – dette er ikke moro i det hele tatt.”, skriver en av dem i et innlegg til Budstikka. :( :(


(FAKSIMILE: BUDSTIKKA.NO.)

Stakkars grønn liten fyr fikk besøk av slem afrikansk terrorist. :( :( :( Er det RART han griner? :( :( :(


(FAKSIMILE: VG.NO.)

Storebror fikk kø-kjøpe salg-Playstation fra Obs!-ansatt frekkas. Griner til lokalavisen likevel? :( :( :( Stearin! :(


(FAKSIMILE: SMAALENE.NO.)

UKAS IRL-TRISTESSE: Mette-Marit får ikke se Morrissey under nobelkonserten. :( :( :( Greit nok at dette liksom skal være en satirespalte hvor vi gjør narr av folk som ikke egentlig sliter, men DETTE er jo ganske ræva. Ektefølt kondolanse!


(FAKSIMILE: DAGBLADET.NO.)

UKAS GLAD-KVALSHAUG AVLYST AV DAVY. :( :( :( Burde vi ta det til oss at vi ordnet screenshot av denne passiaren kun 30 sekunder etter Davys kommentar? Øøøøhhhh…. :(


(FAKSIMILE: TWITTER.COM.)