TIDENES MEKTIGSTE FUNERAL SELFIE

b
a

Endelig et endetidstegn vi kan tro på!

Det er bare å innrømme: Vi har spådd en nært forestående dommedag flere ganger tidligere, og foreløpig har det nesten aldri slått til. Sjelden har vi vært sikrere i vår sak enn da vi oppdaget trenden «funeral selfies». Om ikke et fenomen som går ut på at tenåringer tar selfies i begravelser for å høste likes på instagram, påkaller harmagedon, ragnarok og/eller qiyamah, er det nesten så vi begynner å tvile på at vi noengang kommer til å se fire ryttere slakte syndere med sverd. Ja, det ernesten så vi slutter å begrense beskrivelsene våre av deprimerende/forvirrende/trise fenomener til “mørkt” og “endetidstegn”.

MEN SÅ SKJER DETTE: Barack Obama,  Helle Thorning Schmidt og David Cameron tar historiens mektigste funeral selfie i begravelsen til Nelson Mandela! DER JA! Nå står ikke verden til påske. Denne gangen smeller det. Vi lover.

Men hvorfor sitter Michelle Obama og furter ved siden av? Er hun moralsk forarget over statsledernes selvopptatthet? Har hun blitt spurt om å ta bildet? Er hun – som mange andre amerikanere – sjokkert over at mannen hennes tidligere i dag hilste på Cubas president, Raul Castro?

Foto: Chip Somodevilla/Getty Images

Eller synes hun kanskje Barack hadde en vel hjertelig tone med sin danske kollega?

Foto: Chip Somodevilla/Getty Images

Neimen ikke godt å si. Vi vet bare at vi veldig, veldig gjerne vil at noen skal lage en form for meme ut av disse bildene og sende det til redaksjon@nattogdag.no. Beste bidrag premieres med anmeldereksemplar av Hank-biografien til Håvard Rem og diverse annet dommedags-fremskyndede materiell vi har liggende på kontoret.

PS: Jada, vi vet det var en minnestund og ikke en ordentlig begravelse. Folk danset og sang, og det er var sikkert helt ok å ta selfies. Men, men, LOL er det lell.