Her er årets beste klubbkonsepter i Stavanger

Hvem fortjener prisen for årets klubbkonsept?

b
a

Stem på dine favoritter nederst i saken.

UntzUntz

untzuntz

Tarjei Nygård og UntzUntz har i 2013 vist hvordan det skal gjøres på Klubb Sting. Tarjei er en tungvekter i miljøet og har hentet inn folk i (nesten) sin egen vektklasse, som for eksempel Skatebård og Bjørn Torske, men samtidig latt lokale talent som for eksempel 1912 slippe til. Musikken han selv spiller viser at han ikke er redd for å grave dypt i platebagen. Dette plasserer klubbkveldene hans i en klasse for seg selv.

Nite Site

NITESITE

I løpet av 2013 har Nite Site vært fast inventar på Klubb Sting, hvor han etterhvert har begynt å spille med de ekstremt habile Lillo og Mellocat. Han har dessuten vært å finne på flere av fjorårets Numusic-arrangementer. Dyp kunnskap om deep house og techno gjør Nite Site til en essensiell Stavanger-dj. Nite Site avsluttet 2013 med en kjempebooking på Tou Scene, da han tok med seg Fold fra London bak platespillerne.

Carib Music Fest

unnamed (2)

Som vanlig holder veteranene i CMF det gående gjennom hele året. Det er alltid tett og god stemning når Carib Music Fest står som arrangører. Ekspertisen deres skinner i musikken de selv spiller, og i artistene de booker. I år har de som vanlig hatt solide bookinger (absolutt høydepunkt: Klumben & Raske Penge med Pharfar som dj) og stappfullt hus, hver eneste gang.