Her er juryen som avgjør Osloprisen Årets navn

b
a

 

Stem på din kandidat til Årets navn her.

 

JURYMEDLEMMER: 

 

Chirag Patel (f. 1984)

chirag

Artisten og låtskriveren (nå også en slags forfatter) er ikke bare den kjekkeste i Karpe Diem, men òg den greieste. Chirag har lang erfaring som popstjerne og vet godt hvor mye hardt arbeid som skal til for å leve av å være artist. Han har fans i absolutt alle aldre, og et brennende hjerte for hele Oslo by. Ikke bare Hovseter.

 

Helle Vaagland (f. 1970)

haper-pa-en-uforutsigbar-vinner

Journalist, feminist, forfatter, eks-NATT&DAG-redaksjonssjef og puppeflasher fra Arendal. Nå mest kjent som programleder for kunst-, mote- og designprogrammet Nasjonalgalleriet på NRK2. Har tidligere vært programleder for NRKs kulturprogram Safari. Har uttalt at Smil & Gift-intervjuene i NATT&DAG var bedre før, da hun skrev dem selv.

 

Torgny Amdam (f. 1974)

hvem-fortjener-osloprisen-2013

Artist, låtskriver, produsent, Kjelsås-gutt og ustoppelig energibunt. Var frontmann i bandet Amulet gjennom 14 år. For tiden aktuell som soloartist med albumet Oil Panic (N&Ds anmelder trillet stort smil og skrev: «Det høres jævlig vondt ut, men det må være en grunn til at så mange synes det er digg å bli dasket på stumpen»). Torgny har studert idéhistorie, psykologi og medievitenskap. Han synes også avklart karslighet er døllt (det synes vi også).

 

Marie-Alix Isdahl Voisin (f. 1988)

Mariealixisdahlvoisin_osloprisen

Sjefredaktør og skribent i NATT&DAG. Marie-Alix har studert sosiologi og humaniora på Blindern og har skrevet artikler for blant annet Vice, NRK og diverse andre norske aviser, i tillegg til å ha slavet for N&D-konsernet siden 2010. Det sies at Marie-Alix var den første til å kaste stein gjennom glasstaket og bli denne gutteblekkas hittil første jentesjefredaktør.
Malin Kulseth (f. 1988)

Malinkulseth_1

Musikk- og nettredaktør i NATT&DAG. Jobber i Kompetanseformidlingen på si. Tidligere by:Larm-pressesjef og Smalltown Girl-labelboss. Hadde Synnøve Finden-logoen vært en ekte person, hadde hun trolig sett akkurat ut som Malin, men ikke la deg lure: hun er nemlig lavmælt og skikkelig stor i kjeften samtidig. Akkurat som de skumleste James Bond-skurkene.
Gaute Brochmann (f. 1980)

ser-etter-en-dannet-vinner

Arkitekt, redaktør, skribent og kulturjournalist av den gamle skolen. En av NATT&DAG-historiens mest notoriske filmanmeldere. Har vikariert som redaktør i Arkitektnytt, er utdannet arkitekt fra AHO, og har i tillegg utdannelse innen film. Skriver jevnlig om stygt og pent i blant annet Morgenbladet, Minerva og Klassekampen.

 

 

Stem på din kandidat til Årets navn her.