Pupper forsvinner, Obama flyttes bakover og kinesere svever

Det kan du lese om i Dagbladets patetiske forsøk på å kopiere Søndag Summarum. Vi, derimot, gir deg de virkelig viktige og riktige sakene fra nyhetsuka som var.

b
a

Ukas plagiat: Dagbladet har begynt å lage Søndag Summarum:

Ukas analyse: En av Aftenpostens fremste overskrift-oppsummerere, unnskyld, politiske kommentatorer, Thomas Boe Hornburg, leverte denne uka årets hittil sterkeste mening: Høyre og KrF skal forhandle et spørsmål de er uenige om. En av dem vil tape.

Skarpt! Det kommentaren imidlertid ikke sier NOE om, er hvorvidt en av partene vil vinne. Hva tror du, Hornburg? Vil den som ikke taper saken, kanskje gå seirende ut? Vi håper Hornburg unnlater å omtale dette i påvente av en lengre kommentar fra Harald Stanghelle, som etter hva Søndag Summarum erfarer også skriver på en kommentar om at det har vært regjeringskifte, hvilket innebærer nye makthavere.

Ukas moradi-diss:

 Ukas musikkvideo: Siden den offisielle OL-låta er så forjævlig har Dagbladets «Kongen av OL» og «Stjernekamp»-Agnete tatt saken i egne hender med låta «Gull». I videoen har de teamet opp med – hold dere fast – Arne Scheie, Bjørn Dæhlie og Hank.

I videoen får man også se mange andre voksne mennesker synge med og oppføre seg fjasete. Den ENESTE med snev av selvrespekt er Vegard Ulvang, som forblir stående med hendene i lomma og se på det gule feite jævla monsteret med forrakt. Så jævlig viktig og riktig.

Ukas komprimerte langdistanseløper:

…men møter problemer siden Waitz er for høy til å passe inn i dagens TV-format ;-)

Ukas løsning: Eureka! Sport 1 har funnet ut hvordan man forebygger angst og depresjoner: Få sexy rumpe! Nå gjelder det bare å spre budskapet til usikre ungdommer med psykiske problemer: Angsten og depresjonen skyldes at du ikke har sexy rumpe, kjære deg.

Det eneste som er synd med denne innsikten er at vi må innse hvor vanskelig det er for folk med appelsinhud og andre skavaker å unngå angst og depresjoner. Men, men, sånn er det å vær usexy. Det er dessuten trist å tenke på alle som har slitt i årevis med psykiske plager og aldri fikk vite at de ganske enkelt kunne opprettholdt livsgleden med squats.

Ukas debatt: Harvest.as har begynt med debattstoff! “ENDELIG” vil mange rope i det de kaster seg over tastaturet og hamrer ned flammende innlegg om å få tid til friluftsliv mellom bleieskiftene. Første innlegg er så erkeharvestete en tekst kan bli uten å være signert Kjetil Østli: Et ekstremt selvopptatt (tittel: “Ikke gjør dette mot meg!”) stykke sinnelagsetikk (Innledning: “Jeg betrakter meg selv som et raust og inkluderende menneske. Mindre aggresjon og dårlig stemning og mer åpenhet og demokrati. Jepp! ”) spekket med personlige anekdoter og korte dramatiske setninger.

Ukas superskurk:

Ukas refleksjon: Dagbladet stiller de vanskelige spørsmålene på holocaustdagen:

Er Helene for ærlig? Vi sier “ja”. Det der blir altfor brutal ærlighet for vår smak.

Ukas like:

Via: Martin Bjørnersen på facebook

Ukas svar:

Ukas barberer:


Ukas mest eksplosive plen:

Ukas kaldblodige: Thorbjørg (70) har minst 20.000 snegleliv på samvittigheten – i år.

Jeg anser meg selv for å være en ganske sindig og snill dame, men jeg har ingen betenkeligheter med å drepe snegler, sier Moen til VG.

Ukas Frankrike: Den hedonisttotalitære franske sosialistregjerigen ble denne uken utsatt for  en SMS-kampanje med knallharde angrep mot forsøkene på å lære 4-åringer å onanere samt en rekke andre ellevilt venstrevridde forslag:

Vi skal angivelig ha planer om å invitere homofile til skolen vår for å lære barna hvordan de kysser. Jødiske organisasjoner skulle komme for å fortelle barna at de kan skifte kjønn hvis deres eget ikke passet, og skolen skulle også vise pornofilmer. Sier rektoren ved en førskole i Strasbourg og slår avslørt ut med armene, lederen for lærerorganisasjonen UNSA fortviler over motbøren tiltakene får: Hvordan kan vi slukke denne brannen? Denne kampanjen frir til en lavt utdannet del av befolkningen som tror på alt.

Der setter a fingeren på det vesentlige: hvordan lure lavt utdannede førskolebarn til å masturbere riktig? Vår tids største utfordring.