Unngå idiotene i livet ditt med asosial app

Sliter du med den sosiale omgangen? Hilser du stadig på folk du hater (og griner elver etterpå)? Vil du helst unngå slike kjøtthuer? THERE’S AN APP FOR THAT, hehe.

b
a

Er ikke folk helt jævlige? Er det ikke en massiv belastning å måtte ferdes blant dem i utgangspunktet, og noe så innihelvete mye verre når du må stoppe og hilse på dem og «slå av en prat» «om løst og fast» til stadighet? Joda, det er noe av det verste i hele livet. Heldigvis fins det teknologi til å hjelpe deg midt i denne tristessen, viser det seg.

Fra skaperne av «Unbaby me»-appen, som fjerner babyrelaterte statusoppdateringer fra face-feeden din (TAKK GUD) og «Hate with friends» – et slags verktøy for å bekrefte eller avkrefte om du og en «venn» på sosiale medier EEEEEEGENTLIG hater trynet på hverandre (TAKK, MVH) – kommer nå appen for deg som fikk bekreftet det siste der, og vil unngå folk du ikke utstår.

cloak 1

«Inkognitomodus for IRL» kaller de det, og CLOAK heter det. Vidunderet ønsker å levere det stikk motsatte av andre «sosiale» applikasjoner som kontinuerlig prøver å felleaktig lure deg inn i forkrøplende sosial omgang, ved snedig og sirlig bruk av samme teknologi. Greia sjekker dine «venner»s «check-ins» fra Instagram og Foursquare (og flere SoMe-nettverk er på vei, sies det) for å holde deg oppdatert på hvor du bør holde deg underrepresentert. Ikke minst kan du stille inn appen til å varsle med piping og hoiing når de verste av de verste begynner å komme litt for nære din geografiske posisjon.

 

cloak 2

(Screenshot: Cloak)

Takk, teknologien. Vi hilser deg.

Har du IKKE problemer med sosial angst ennå? Ta noen tips og hint fra en av diagnosens profeter og foregangsfigurer: