NATT&DAG og Slottsfjell inviterer til sommerfest!

Vi lanserer sommerutgaven vår – med Slottsfjell-spesial! Det feires med en skikkelig sommerfest på Gudruns 6. juni, med Boska og Lars Hvidsten fra Kastellnatt-programmet som DJ’s.

b
a

Finn frem vannsprederen og kotelettene, det er sommer! Årets første offisielle sommerhelg starter med at sommerutgaven av NATT&DAG slippes løs på gata. Og inni seg har den en Slottsfjell-baby! Dette feires med en skikkelig bakgårdsfest på Gudruns fredag 6. juni.

Boska spiller! 

Jon-Eirik Boska er blant bevisene på at det stadig strømmer mye sunt og friskt blod i årene på den norske elektroniske scenen – og at den er kjent for å koble ideer som sprenger sjangre og begreper. Melodiøse og teksturbaserte produksjoner, der han blander stilarter for å oppnå sin egen hypnotiserende signatur-sound. Boskas fengende riff og kløktige perkusjonsmønster har blant annet høstet ros hos BBC Radio 1-programleder og superstjerne-DJ Julio Bashmore.

Lars Hvidsten spiller også! + TBA!

Dette blir 1000 prosent sikkert megarågøy!

lansering