Vin Diesel (hehe, d-IS-el!) utfordrer Putin til å kaste is på seg sjøl

Vår mann Vin er ikke redd for kaldt vann ELLER russiske stasledere

b
a

Har du vært på internett noe særlig i løpet av den siste tiden har du sikkert sett masse DØLLERTER kaste kaldt vann og is og greier på seg sjøl og utfordre andre folk til å gjøre det samme. Hvorfor? Vi aner ikke. Tror det handler om å belyse noe om folk som er i dårlig form eller noe.

Men, drit i de dølle folka. Internett leverer plutselig en FET FYR som gjør det samme, selveste Vin Diesel (kjent fra f.eks Saving Private Ryan og Fast & The Furious-filmene i tilfelle du har LEVD UNDER EN STEIN HELE LIVET).

Diesel plukker fra øverste hylle når han utfordrer ytterligere tre kjentfolk til å kaste is på seg sjøl. Vi husker ikke i farta hvem de to andre var, men den ene var russer-presidenten Vladimir Putin. Litt av en fyr han òg, gitt!

Her er videoen:

I tilfelle du lurte på om dette er viktig, kompis: Ja, det er det. Diesels is-opplegg er i skrivende stund første googletreff for «Putin». (Vi måtte google for å sjekke hvordan stave navnet, seff!)

putin diesel

Såvidt vi vet har ikke presidenten besvart skuespillerens utfordring. Triste greier, ass! Kryss fingra!

(Via: The Independent)