Haribo gir ut DJ-godteri som ligner mistenkelig på ecstasy

Velkommen til 2016, folkens.

b
a

NATT&DAG tar sitt samfunnsansvar på alvor og er alltid på ballen når godteriprodusentene lanserer nyheter. Da vi saumfarte Haribos nyvinninger for 2016 fant vi blant de gamle kjenningene nyvinningen DJ Brause (direkte oversatt: «brusende», journ. anm.), som er et godteri med DJ-tema som til forveksling ligner på en pose med ecstasy-tabletter.

Skjermbilde 2016-01-15 kl. 09.34.05

Om dette er verket til en smågodtdesigner på oppsigelse eller en tysk ingeniør med sans for utelivet vites ikke. Er du usikker på om ditt smågodt er trygt kan du besøke pillreports.net eller lese vår sak om kvalitetskontroll. God helg!

LES OGSÅ: – Etter fire dager på MDMA følte jeg meg så sliten og suicidal at jeg måtte ta en ukes pause fra alt