Spotify-spillelista er oppdatert! Tinashe, Chain Wallet, Audio Push, Justice (!), Cymbals Eat Guitars +++

… Og nå låt fra Danmarks beste KIDD – din kjødelige far.

b
a

Å lø! Ny uke over, og ny oppdatert spilleliste det musikken som er best akkurat nå. Tenk: Alle disse låtene som kom og gikk, lite visste vi at de ble sirlig kuratert og puttet i en spilleliste på den internasjonale musikkgiganten «Spotify». Abonner og trykk gjerne på VIS NYE LÅTER FØRST-knappen, så får du det siste først.  Eller motsatt? Uansett, her er litt mer om noen utvalgte utvalgte:

KIDD – KIDD er din far

Vi innrømmer det: Vi hadde faktisk glemt at KIDD var faren vår, men så deilig å være gjenforent.

Travi$ Scott – Sweet Sweet

Det er noe forferdelig med mas på internett hver gang Travi$ Scott skal slippe en plate. Det er en haug med forventninger, utsettelser og skriverier opp i mente, så kommer plata og så blir det stille. Kanskje har det noe med mangelen på hits hos den respekterte og angivelig douchy kronsprinsen å gjøre. Travi$ har ikke slått igjennom med de stoooore hitsene enda, men når det kommer til meloditeft og å rope “Straight up!” med mye reverb og patos, er han uslåelig.

Emile The Duke – Hva Velger Du

Ibsen valgte seg april, vi velger oss Emile. Den nye nasjonalskalden har gitt ut et strålende norskspråklig album om å ta helg (det store, norske TA HELG-albumet, spør du oss), og denne, som kommer på slutten av det man kan kalle et konseptalbum spunnet rundt 48 timer helg og er Lars Vaular-gjestet, er både glassklar i intensjon og retning samtidig som den er passende virrende og uavklart.

Tinashe – Company

Etter å ha gitt ut knallsterke album og mixtapes har Tianshe hanglet litt og ikke kommet med de helt store låtene etter monsterhitene «2 on» og «All Hands on Deck». Company lukter heller ikke av superhit-status, men for alle som setter pris på rnb generelt og Tinashe spesielt, smeller den ordentlig.

Chain Wallet – Faded Fight

Bergensbandet som ble nominert til NATT&DAGs Bergenpris for årets konsert i Bergen etter bare å ha spilt én konsert er bare et par uker unna sitt første albumslipp. Vanskelig å se for se hvor bra dét blir, folkens. Inntil videre har de bare sluppet «Faded Fight», som fredag også fikk video og som er de beste 3,14 siden PI (π!).

 – Praise You feat. Musiq Soulchild

Chance the Rapper og Anderson Paak. fungerte som t ostykk brekkjern for meg til å åpne meg opp for mer gospel og koselig rap som dette igjen i livet mitt. Her er neosoulens yngling Musiq Soulchild tilbake sammen med Audio Push på en Hit-Boy-beat (N****s in Paris, Clique). Musikk som dette gjør at man får lyst til å slå rot og bruke helgene på origami og kamillete.

KIDD