Hva skjer når du blander bongtrekk og hasjkaker med NRK-programmet «Sofa»?

At menneskets evolusjon startet da romvesener fra oldtiden hadde sex med aper virker som en ganske drøy påstand. Gi den en ny sjangs etter 15 bongtrekk med konsentrert THC-olje.

b
a

Hvem var de? Hvor kom de fra? Kommer de tilbake? Dette er spørsmålene rapperen Action Bronson og vennene hans stiller seg på Viceland-programmet Action Bronson With Friends Watches Action Aliens, bedre kjent som Action Bronson Watches Ancient Aliens. 

Ancient Aliens er kort fortalt et konspiratorisk History Channel-program, som gjennom sine så langt 11 sesonger prøver å bevise at romvesener finnes.

Ancient Aliens er også favorittprogrammet til den amerikanske rapperen Action Bronson, noe som gjorde at Viceland selvsagt ga ham et studio tapetsert i greenscreen, hvor Action, vennene hans og tilfeldige gjester sitter i en sofa og røyker enorme mengder weed mens de ser på Ancient Aliens.

At menneskets evolusjon startet da romvesener fra oldtiden hadde sex med aper virker som en ganske drøy påstand. Gi den en ny sjangs etter 15 bongtrekk med konsentrert THC-olje. Tror du på romvesener? Tror du på 420? I studio har Bronson alltid med seg to faste venner. The Alkymist, som lager beats, og Big Body Bes, bestevennen til Bronson som ikke tror på dinosaurer.

[yop_poll id=»2″]

Noen av de andre som har vært innom Bronsons grønne weedstudio er Riff Raff, Mc Eight, Tyler, the Creator og en 50 år gammel country-artist. De beste øyeblikkene i serien kommer når gjestene blir utfordret til dabs (røyke konsentrert hasjolje med bong) med Action Bronson. De hoster, blir superfjerne, zoner inn i Acient Aliens, glemmer at de blir filmet og sier morsomme ting. Supersteine folk er ærlige, ærlighet er ekte, ekte er bra og dessverre sjeldent å se på tv-skjermen.

action-bronson

Action Bronson Watches Ancient Aliens er den mest innovative webserien akkurat nå, nettopp fordi den også er det minst innovative. Bronsons evne til å røyke utrolige mengder weed og bli høy er ekstremt fascinerende og underholdende.

Tilfeldighetene og kaoset i programmet er like vakre som mysteriene de diskuterer. Det er tydelig at gjestene ikke har fått noe regi og ikke helt vet hva de gjør der. De setter seg ned fyrer opp joints og blir høye.

NRK bør la seg inspirere til neste sesong av Sofa: Med en gruppe hasj-røykere som deltagere blir det garantert suksess. Det beviser Ancient Aliens With Action Bronson and Friends.

LES OGSÅ: Står Russland bak netthetsen mot Netflix-dokumentaren «The White Helmets»?