Hjerteslag, Myra, Klish, Slushii, G-Eazy, The Weeknd og flere i N&Ds Best Akkurat Nå-spilleliste

Vi har lagt til de beste og nyeste og mest AKKURAT NÅ-aktuelle låtene i vår Spotify-spilleliste.

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til 10 nye låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify, og de 10 eldste forsvinner ut. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista!

Myra – Hold An

Denne låta fikk ikke på langt nær nok oppmerksomhet da vi hadde den på listen forrige uke, så vi velger å trekke den frem med tekst denne gangen. 21-åringen fra Bergen har sist sist blitt kalt Bergens neste r&b-stjerne av BT og på lørdag står hun på scenen for 2. gang. Jazzbox Bergen! Bare å møte opp.

Hjerteslag – En fiende krysser mine spor

Mer Bergen! Hjerteslag er ute med sitt nye album Vannmann86, og blant mange sterke låter er dette en av de vi synes stikker seg ut. Men, ikke for å jante det helt til: Slapp Sandemose-referanse.

Slushii – Morphine

Hvem er mannen bak årets beste artistnavn? Ryktene har svirret og surret og slushet, men det viser seg til slutt at mannen bak er Julian Scanland, tidligere DJ Swoon og en del av duoen Monsters With Tiny Mustaches sammen med MHKAZ. Slushii er vanligvis hakket mer oppjaget, men denne perlen er mindre sukker-slush, med kodein-slush. Nam!

Oral Bee feat. Jenny Skavland – Lovløs by

Vi kan ikke ta med alle låtene Oral Bee legger ut i sin Ukens Banger-føljetong, men det er vanskelig å unngå å ta med de som er så on point og fengende som «Lovløs by», om Bergens pågående problem med politiet og politisk korrupsjon. Når Jenny Skavland fra Yoguttene også er med er det egentlig ingenting å snakke om.

The Weeknd – Secrets

The Weeknds nyeste fikk kanskje ikke så god karakter fra N&Ds anmelder, men denne låta skiller seg ut i positiv retning.

Klish feat. Oter – Undervurdert

Klish vil «heller være undervurdert som bare faen enn å være i det gode jævla selskap», men han er i godt selskap i denne artikkelen så vi vet egentlig ikke helt hvordan vi skal forholde oss til dette utenom å hviske stille at dette er en kul låt som lover godt for oppfølgeren til Røyk og speil (som for øvrig er det NATT&DAG hadde hett om vi hadde satset mer på vaping og interiør).

hjerteslag