Konsertaktuelle Misty Coast plukker sine låtfavoritter

– Denne blomsterbuketten av eit band leverer ei pop-perle som får oss til å tru at det er sommar i 2 minutt og 50 sekund.

b
a

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

I dag: Misty Coast
Aktualitetsknagg? Spiller på Internasjonalen i Oslo på fredag. Er bra.

Misty Coast er  det nye bandet til Richard Myklebust og Linn Frøkedal fra den gamle N&D-favoritten The Megaphonic Thrift, og den gamle N&D-favoritten Mattias Tellez har blant annet produsert deres «Funny World» som var på vår Best akkurat nå-liste for noen uker tilbake.

Fredag spiller de på Internasjonalen i Oslo sammen med med-bergenserne Strange Helios. Hva skal du høre på til den tid? Her er Misty Coasts egne forslag.

Hilma Nikolaisen – Word

– Hilma Nikolaisen slapp nyleg albumet Puzzler, som er proppfullt av deilige poplåtar – slik me liker pop. «Word» har gått på repeat, og me elsker at det er så enkelt, men samtidig så fantastisk verknadsfullt.

Electric Eye – 6 AM

– Electric Eye kom med liveplata Live at Blå tidlegare i år, og den er heilt rå. Heile plata låter fantastisk, og «6 AM» er ein maktdemonstrasjon i grooviness!

Young Dreams – Of the City

– Mens me gler oss til ny plate med Young Dreams, høyrer me «Of the City’»om og om igjen. Låten forvirrar kjenslelivet, og gjer oss glade og triste på ein gong.

High Tone Low – Hungry

– Deilig psych/kraut/noise-band som får oss til å drømme oss tilbake til da Spiritualized var på sitt beste.

Strange Hellos – We Are Trouble

– Denne blomsterbuketten av eit band leverer ei pop-perle som får oss til å tru at det er sommar i 2 minutt og 50 sekund. Me rekker å styrte eit glas prosecco på den hemmelege brygga på Nordnes mens me krakilsk plaskar med føttene i det alt for kalde vatnet – og så begynner det å regne igjen …

Misty Coast