Bloody Beach: – Magedansmusikk, i motsetning til magedans, er undervurdert

Vi spurte bergensbaserte Bloody Beach hva de hørte på for tiden, for vi hørte på den nye singelen deres «You’ll be fine, sister».

b
a

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

Hvem? Bloody Beach

Hvorfor? Har gitt ut singelen «You’ll be fine, sister»

Vi har kalt de «det bergensbaserte guttebandet Bloody Beach» tidligere, men det skal vi ikke kalle de igjen, særlig siden de har blitt såpass gamle at man nå kan si at det sto bak introlåta til nå nedlagte Lydverket på NRK.

Uansett, den nye låta til Bloody Beach er fin, og de har plukket ut noen flere PERLER å ta med seg til en øde, blodig øy :)

Følg NATT&DAGs spilleliste med den beste musikken akkurat nå

!!! – Must Be The Moon (Emperor Machine Remix)

Vår «start me up» sang hvis vi er litt slapp før en konsert pga dagen før. Understreker at det er akkurat denne remixen som funker for oss. Så en gang sangen fremført live i en gigantisk Doritos automat, uten tilført Emperor Machine magi, det var ganske krise.

Fool’s Gold – Surprise Hotel

Denne moderne klassikeren har vært med oss på alle turer og fester siden den kom ut en gang for lenge siden. Mer godfølelse fremført på hebraisk skal man lete lenge etter. Fun fact: Fool’s Gold addet Bloody Beach på Myspace i 2008.

Antibalas –Dirty Money

Afrobeat i Tony Allens ånd. Veldig riktig låt på alle de feile måtene. Antibalas er et musikerkollektiv som har jobbet med folk som Dap Kings, Mark Ronson, Sinkane (som garantert spiller på Øya i 2018). De er også tilknyttet William Onyeabor cover-bandet Atomic Bomb! Band.

Real Ones – Bulken

Psychedelia fra Bergens eneste kombi-leverandør av pop/folk/psych, fra det enormt ekte instrumentalalbumet Ekko. Vanskelig å velge, men denne er helt klart et av høydepunktene!

Omar Khorsid – Ommil Habila

Magedansmusikk, i motsetning til magedans, er undervurdert. Omar Khorsid var midtøstens store playboy på det glade 70 tall da mye dreide seg om prangende silkedresser, fløyelskjoler og magedans. Det er mye inspirasjon fra Omar Khorsid på det nye Bloody Beach albumet, spesielt på perkusjonsbiten. 1001 Natt mykhet.

Bloody Beach