10 ting du kan si for å få venner og sjekke opp folk i 1. mai-toget 2018

Fornekt middelklassebakgrunnen din og bli en arbeider du også!

b
a

For mange er 1. mai en gledens dag med tog, kamprop og lange fester med arbeiderklassens foretrukne narkotikum: såkalte «bjørnunger». Men hva med deg, som egentlig ikke er så gira på offentlig transport, hater å heve stemmen og er mest glad i et glass med det røde gull?

Det er for sent nå, men det kan lønne seg å være tidlig ute med forberedelsene til neste år. Her er derfor ti ting du kan si i 1.mai-toget om du vil fornekte middelklassebakgrunnen din og bli en arbeider du også.

Les også: Ukas mest middelklassevennlige og derfor viktigste saker oppsummert

Quiz: Kan du skille mellom utdrag fra russelåter og Hitlersitater?

Les også: 6 grunner til at Ketil Solvik-Olsen IKKE etterspør mer høyrehumor