Kjeder du deg på ferie? Sjekk ut ukas beste låter, da vel :-)

Smerz, Kamaiyah, Vinter + Arif og Unge Ferrari, AlunaGeorge +++ er Best Akkurat Nå!

b
a

HAIM – Walking Away
Hva er å foretrekke: En HAIM-cover av Craig David-perlen «Walking Away», eller en ny låt med samme navn som er minst like bra? Vi aner ikke, men er fornøyd med det vi har fått.

Vinter feat. Unge Ferrari & Arif – 10 År
Det er ikke akkurat vinter akkurat nå, men det er ikke hvert år det er 10 år siden 2007 heller, så det føles helt riktig at svensken Hampus Bergh (trenger man egentlig kunstnernavn når man heter Hampus? Det er en annen diskusjon vi ikke skal ta her og nå) får med seg radarparet Arif og Unge Ferrari for å feire dét.

Les også: Den nye låta til Anna of the North er det beste hun (de!) har gjort hittil 

Kamaiyah – Build You Up
Kamaiyahs 90-talls-nostaligiske A Good Night in the Ghetto var etter vår ydmyke mening fjorårets overlegent beste rapalbum. «Build You Up», formodentlig første singel fra hennes allerede utsatte andrealbum, handler det om å tenke positivt, med et generelt budskap om at «you just need someone to come and build you up». Vi ante ikke at selvhjelpsrap kunne høres så fett ut!

Japanese Breakfast – Road Head
Du har kanskje ikke råd eller tid til å dra på ferie til Japan i sommer, men man kan heldigvis trøstespise denne japanske frokosten :-)

Spillelista er presentert i samarbeid med ALI Kaffe