Spilleliste: Ukas beste låter er servert, her er det bare å forsyne seg

Alex Cameron, Anna of the North, St. Vincent, Washed Out, Kero Kero Bonito+++ er BEST akkurat nå!

b
a

Alex Cameron – Candy May 
Vi er fortsatt opphengt i Alex Camerons nær perfekte debutalbum fra 2013, men nå kommer han jaggu snart med et nytt et! Og hvis lyder som denne nydelige første singelen blir det bedre produsert og mer sax – med andre ord ENDA bedre. Se ham med fullt band på Slottsfjell lørdag 15. juli!

Se også: NATT&DAG spør Alex Cameron – Hva kaller de guttastemning i Australia?

St. Vincent – New York
St. Vincent er ikke akkurat den første til å lage en låt om New York. Hun ER imidlertid den første til å gjøre det og inkludere linja «you’re the only motherfucker in the city who can stand me», og dét er man bare nødt til å respektere.

Anna of the North – Someone
Anna of the North slapp låt med Tyler, The Creator (!) og Frank Ocean (?!?!?!) før helga, så hun er mildt sagt i siget om dagen. Vår favoritt er likevel den varme, svevende, modulerende «Someone», nok en deilig smakebit på debutalbumet som kommer i september.

Se også: BREAKING: Vi har videobevis på at Anna of the North er TO personer

Washed Out – Floating By
En av pionerene i den nå heldigvis så godt som glemte sjangeren «chillwave» er tilbake, og det er chill og bølgete og nesten irriterende bahagelig, det er jo det, og låta heter søren meg «Floating By» (blir det mer chillwavete?!) – men det er også litt jazzete og groovy, og dét er jo aldri helt feil.

Spillelista er presentert i samarbeid med ALI Kaffe