P3-rappegitarist og bursdagsbarn Markus Neby backer Oral Bee på Rockefeller i kveld

Som bursdagsgave har vi gitt ham muligheten til å plukke ut fem låter han liker skikkelig godt, og som han synes du kan høre på som en bursdagsgave til ham.

b
a

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

Hvem? P3-programleder og gitarist Markus Neby

Hvorfor? Rapper og spiller gitar med Oral Bee på Rockefeller i kveld

Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå

For et liv! Kødde inn i mikrofonen på Marienlyst om morgenen, og kødde rundt på gitarhalsen om kvelden. Etter å ha opparbeidet seg en seriøs musikerpondus i Lemaitre er han ikke lenger fremmed for Rockefeller, som han allerede har gjestet flere ganger.

For å hype seg opp til konsert og sin egen bursdag (som også er i dag!!!) har han plukket ut fem fete låter for oss.

Lindsey Lowend – GT40
Når denne settes på har jeg ikke noe annet valg enn å gjøre bevegelser med kroppen! Hvis jeg sitter i et kontoraktig landskap blir det kanskje bare litt nikking med hodet, men hvis jeg er på fest kan det være at jeg ubevisst tar på meg et underbitt og slår ut i lufta med knyttnevene! Ulrik i Lemaitre og jeg pleier å sette den på før konserter; da hopper vi rundt og roper ting. For å dundre inn en fun fact kan jeg jo dele at Lindsey Lowend faktisk spiller inn synth gjennom sin MIDI-gitar og det er jo litt kult for meg siden jeg spiller gitar!

Tower of Power – I Like Your Style
Inderlig og genuin funk fra kanskje verdens mest genuine funkband. Her er det null ironi, men utrolig mange gode rytmer!

Nelly og Kelly Rowland – Dilemma
Gjenoppdaget denne på byen fredag 9. juni i år. Ja, det hender jeg tar meg en tur ut i helgene! Solid 00-talls-ballade som jeg har hørt utrolig mye på siden den magiske junikvelden.

Les også: La dem da: TØFL slipper låt om å ikke få lov til å gjøre som alle andre

The 1975 – If I Believe You
Popballade med gospelkor og flygelhorn-solo. Det er det for lite av, synes jeg. Albumet som låta er fra er kanskje mitt favoritt listepop-album fra 2016.

Honne – Good Together
Ja, jeg liker når elektroniske artister prøver, og lykkes, med å lage et bandsound, litt som Calvin Harris har drevet med i det siste. Jeg synes den er behagelig og jeg synes den er fengende. Jeg velger å anbefale den!

Presentert i samarbeid med ALI Kaffe

neby