Spillelista: Nye låter fra Arif & Lars Vaular, Depresno, Broen, Bendik Brænne +++

Og Young Lean er tilbake!

b
a

 

Arif feat. Lars Vaular  – Allerede

«Allerede» er oppfølgeren til «Alene» fra i sommer, og skal vi tro det første verset til Arif er den dedisert til «de som handla mat fra fire forskjellige butikker». En oversett gruppe som det er på høy tid at får litt oppmerksomhet, spør du oss.

Unge Ferrari – Hologram

De som hadde hørt om denne låta før festivalkonsertene til UF denne sommeren ble litt skuffa over at det ikke var et hologram med på scenen, men bakgrunnen for hvorfor denne låta ble laget gjør at dét ikke er så farlig: Låta er nemlig et resultat av Unge Ferraris tolkning av Ibsens Peer Gynt i anledning Peer Gynts 150-års jubileum. Godt jobbet hvis du gjettet at det skulle skje i løpet av 2017.

Les også: Har Oslo endelig begynt å lage relevant rapmusikk igjen?

Bendik Brænne feat. Daniel Romano – Runaway

Bendik Brænne eier en fløyte av psykdeliske grunner og synes Daniel Romanos «Let me sleep (at the end of a dream)» er en av de fineste country balladene skrevet i nyere tid. Fint at han slipper nytt album med nettopp Romano i ryggen i dag, da! Synd at det ikke er mer psykedeliske fløyter på det, men hør på de blåserne på denne Del Shannon-coveren, da!

alt-J – Deadcrush (Lea Porcelain remix)

Favoritt-remix fra alt-J-albumet RELAXER som kom tidligere i sommer. Hittil.

Yung Lean – Red Bottom Sky

Den sad-este av Sad Boysa er tilbake, og skal visstnok komme med album og dra på turné i år. Ingenting å grine av det, vel :(

Det norske Sadboys-miljøet: – Bøttehatten er vår hijab

Spillelista er presentert i samarbeid med ALI Kaffe