612, Madi Banja, Beglomeg og Sandra Kolstad til Osloprisen!

Og Rytmeklubben, Great News, Whalesharkattacks og Spilt Melk!

b
a

På lørdag er det Osloprisen, altså ÅRETS BESTE FEST på Sentrum Scene, og DU (om du er 20 år eller eldre) kan bli med! Prisutdeling + Etterfest koster 250, og bare etterfest koster 150. Kjøp her, det er bedre enn å kjøpe i døra!

Meld deg på eventet HER.

Her kan du stemme på alle de nominerte OG vinne billetter til både prisutdeling og fest!

I tillegg til klassiske prisutdeling-aktiviteter som mingling, drikking, vill festing, spising, utdeling av priser, takketaler, klapping osv., blir det musikkinnslag! Vi har samlet sammen et knippe artister og DJs som skal spille i løpet av kvelden.

Til prisutdelingen kommer:

BEGLOMEG

Beglomeg åpner showet med det livsbejande verket «Kom deg over», en av årets foreløpig aller vakreste låter.

– Det skal bli en glede, sier vokalist Raymond Hauger (til venstre) i en kommentar.

Les også: Vi feiret natt til første mai med galskapens orkester

612

Den unge rapsensasjonen 612 spiller under prisutdelingen! T_boy, Lille Leon, Bønna og Slim Tim tar lytteren inn i et univers fylt av moralske betenkeligheter og utspekulerte planer for å tilegne seg sine behov. Moncler-jakker! Polo badesaker! Store kebaber!Det er vanlig!

– Det er heftig, liksom. Det er fett som faen. Det er lit, sier 612-hypeman Bønna (til høyre) i en kommentar.

Les også: 612 stjeler livet du drømmer om

SANDRA KOLSTAD

Kolstad befinner seg definitivt i en sjanger for seg selv og det er ikke uten grunn at hun hylles av nasjonale så vel som internasjonale kritikere. Dansbar, eksplosiv og ekstravagant popmusikk!

WHALESHARKATTACKS

WHALESHARKATTACKS er hjertebarnet til multi-intrumentalist Viviana Vega, der hun blander 808 goth, MIDI-punk, mørk RnB og nihilistisk trap med eksperimentelle elementer som gjør det dansbart og catchy.

Til etterfesten kommer:

MADI BANJA

Det svensk-gambiske r&b-fenomenet Madi Banja tar turen over grensa for å spille på etterfesten! Inga problem!

Les også: Madi Banja: – Jeg føler at jeg kan være som Drake

RYTMEKLUBBEN

Hver for seg er Ole Torjus, DJ Karaoke, Henrik the Artist og Hi Tom fire av landets mest bejublede produsenter. Smeltet sammen til én klubb er de… Rytmeklubben! Et av de mest spennende navnene i fremtidens popmusikk, og et firehodet DJ-troll!

GREAT NEWS

Bergenstrioen har levert noen legendariske konserter nede på kontinentet i det siste, og 16. februar kommer endelig debutalbumet «Wonderfault». Vi skal holde oss for gode for åpenbare bandnavn-ordspill nå, men dette er gledelig informasjon!

foto:

SPILT MELK

Det elektronikabaserte klubbkonseptet Spilt Melk består av Renée Reif og Kristina Holt som har vært dj-partners in crime de siste fire årene. Med en rekke solide sett bak seg på toneangivende klubber som Jaeger, The Villa, Revolverkjelleren og Blå, har duoen rukket å bli godt kjent i Oslos klubbmiljø.

I loungen spiller Radio Nova-gjengen Pils & Plater house og techno!

Stem på alle de nominerte OG vinne billetter til både prisutdeling og fest HER!