Spillelista: Ny musikk fra Haraball, Angelo Reira, Iceage, Kim Petras +++

Ukas beste låter, intet mindre!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Les også: Ungdomskulen er tilbake med helsprø video

Haraball – Coyotes

Haraball er tilbake og herregud som det svinger! Til nettsiden Evig Lyttar uttaler vokalist Jon Eivind Eriksen at låta er inspirert av da Jerry A. fra Poison Idea fortalte Blitz-publikummet at hunden hans ble «ripped to fuck by coyotes» rett før konserten. Vi intervjuet faktisk Jerry A. før den konserten, før han fikk den tragiske nyheten, og han sa at han elsket hunden over alt på jord og at det var bestevennen hans:( Brutal hendelse som har inspirert en brutalt bra låt.

Les også: Poison Idea: – Jeg ville se Oslo en siste gang uten å være fullstendig fucked up på dop

Angelo Reira – Tunge Trond

«Fuck med Tunge Trond» melder Angelo Reira. Hva er dette, et innlegg i #metoo-debatten? Er Angelo Reira rapnorges første Trond Giske-apologet?

Iceage – Catch it

Ikke la deg lure av det noe sidrumpa førsteinntrykket, Iceages første på fire år er en tung ballade med et fantastisk sluttparti.

Kim Petras – Heart to break

Tyske Kim Petras leverte i det skjulte noen av fjorårets aller beste poplåter, og nå er hun på’n igjen.