6 ting kriminelle folk burde gjøre i stedet for å drive med kriminalitet

Også lovlydige borgere vil ha godt av disse tipsene.

b
a
  1. «Med lov skal landet bygges, og ikke med ulov ødes.»

De var ikke komplette idioter, de viking-aktige typene som bestemte lovene på Frostating for litt over tusen år siden. Men i nøyaktig NULL av disse tusen årene har svingende formuleringer og møysommelig utformede lovparagrafer vært nok til å stoppe kriminalitet. Dessverre.

Det som derimot kan hjelpe er noen tips til hva kriminelle kan gjøre i stedet for å utføre kriminelle handlinger.

Her er 10 tips til hva kriminelle burde gjøre i stedet for å drive med den tåpelige aktivitetet kriminalitet

1. Studere litt?

 

Å studere til noe samfunnsvitenskapelig på Blindern eller i Bergen sammen med veltrente og deprimerte individer blir aldri feil. Dette er en livsstil som anbefales i større eller mindre grad av de fleste i redaksjonen.

LES OGSÅ: De notoriske: Norges topp 10 kriminelle 

2. Respektere norsk lov? :P

Vi bare slenger denne ut her. Norges lover er faktisk til for å respekteres av folk som bor i Norge. Hvis du ikke liker det, flytt fra Norge. Eventuelt er det en mulighet å jobbe for kriminalreform, men det er tidkrevende, slitsomt og ærlig talt ganske kjedelig.

3. Bite i seg frustrasjonen

Det er lettere sagt enn gjort å bite i seg frustrasjonen over at livet ikke ble slik det skulle bli i. Vi lever i et sekulært samfunn i en demystifisert verden der politiske ideologier og framtidsdrømmer har blitt erstattet av egoistisk ekstrem-individualisme og selvsentrert selvutvikling i en prosess som har kastet hele generasjoner ut i eksistensiell angst og søken etter mening i et sannsynligvis meningsløst univers.  Sett bort i fra populærkulturens stadige utvikling, vin fra 2006 og ting med kullsyre i. Men det går an å gjøre et forsøk. 

4. Bli religiøs ekstremist

Hvis verken vin fra 2006, populærkultur eller ting med kullsyre kan redde deg fra stadige psykiske sammenbrudd og panikkanfall knyttet til tilværelsens meningsløshet kan en løsning være å bli en religiøs ekstremist – gjerne innen den populære religionen islam. Bare husk å ikke mist kontakten med gamle venner og bli så gal at du dreper noen :-)

5. Les kronikker om globaliseringens vinnere og tapere

Etter at vi fant ut man kan lese kronikker om globaliseringens vinnere og tapere signert norske freelance-skribenter med Huffington Post som bokmerke i nettleseren og nyvunnen forståelse for nøyaktig hva som gjorde at Trump ble president, har vi aldri følt lysten til å gjøre kriminelle handlinger. Det er begrenset hvor nyttig eller intellektuelt stimulerende dette er, men det gir i alle fall den umiskjennelige følelsen av å gjøre noe. Digg!

LES OGSÅ: Her er flere problemer som kan løses med betongblokker og blomsterbed

6. Sette ut blomsterkasser tilfeldige steder i bybildet. 

Blomsterkasser er et konkret og fysisk tiltak for å motvirke den ubestemmelige følelsen av angst og vag uro som gjennomsyrer vestlige menneskers tilværelse i 2018. Vær en god samfunnsborger og sett ut flere! I tillegg til god samvittighet kan denne aktiviteten føre til økt muskelmasse og bevissthet rundt trusselbildet, som kjapt viser seg å være både reellt og økende. FUCK! 

Lykke til! :-)