Best akkurat nå: Vi har oppdatert Spotify-spillelista med ryyykende ferske låter

Nye hits fra blant annet Aura Noir, Gundelach, Barselona, Jeremih og Mount Eerie!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Musiker om musikkanmelders Bylarm-nach: – Som en kebab uten dressing

Aura Noir – Dark Lung of the Storm

Aura Noir er tilbake! Det er fredag! Gledens olje! Det er over seks år siden forrige album fra thrashtrioen, og for et comeback! Her kommer et fredagstips fra oss: Drikk øl, vær med venner og hør på Aura Noir!!!

Gundelach – Iron

Mannen med de mørke synthene og den lyse stemmen er ute med sitt debutalbum, så hvis noen skal lage den norske versjonen av Drive eller en annen film om kul og selvsikker bilkjøring på nattestid er soundtracket allerede klart : )

Barselona – Fridag

Danske Barselona var en av de triveligste og chilleste nye bekjentskapene på årets Bylarm, med låter som «Barcelona», «Pige og dreng» og «Et år», som føles som å drikke 7-eleven-pils og være forelsket midt på sommeren på Christianshavn. Den nye EP-en deres kom i dag, og låta «Friår» har den samme følelsen, bare med latere, mer fyllesyk og litt livstrøtt vokal. Men det går bra, for sola kommer tilbake og dere skal flytte sammen til høsten og sommeren er lang her nede og de selger øl på 7-eleven.

Jeremih – Cards Right

Hele den nye, korte Chocolate Box-EPen til Jeremih er fin, men best er denne romantiske lille Bobby Brown-samplende saken.

Mount Eerie – Distortion

Du skal være allergisk mot stor kunst hvis du ikke blir fullstendig emosjonelt utmattet av enda en plate med Phil Elverum som sørger over sin avdøde kone. Og de 11 minuttene «Distortion» varer er kanskje hans aller beste.

Les også: Linni: – Jeg håper ikke jeg er han der nachspiel-freestyleren