Jakob Ogawa kommer på N&D- og Roskilde-slippfest 5. april på Blå!

Kanskje du bør komme også?

b
a

N&D inviterer sammen med Roskilde og BLÅ til slippfest, artistslipp og FEST 5. april.

Det er slippfest for vår nye utgave, og så er det slippfest for noen av artistene som skal spille på Roskilde i sommer. Kakkmaddafakka er allerede annonsert som kunstnerisk innslag, og bygger oppunder ekstasen over årets første utepils og dine venners enighet om at våren definitivt har kommet til by’n.

Neste musiker på plakaten er JAKOB OGAWA.

Fyren har vært en aldri så liten popsensasjon i en god stund nå, slipper ny musikk til sommeren og er aktuell med booking på Lollapalooza Argentina mot slutten av uka… Kanskje han kan kjøpe ny boks Pingvin Saltpastiller på til oss på Tax-free?

Les også: Fem i bagen med Jakob Ogawa

BLÅ stiller med alt det de pleier å stille med (drikke med og uten alkohol, en elv som strømmer fredfullt utenfor etc).

Følg med fremover for flere Roskilde-aktuelle artistslipp!

200 kroner inngang, 20 år i døra. Dress code: dine chilleste vårklær. Sees ;)