Spilleliste: Her er ukas beste låter!

Ny musikk fra Emile The Duke, Sebastian Zalo, Snail Mail og… Chromatics?? Og mange flere!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappelignende greia heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen av låtene – flere i lista. Hør og følg!

Les også: Hvem er sterkest i brenn.?

Emile the Duke – Gratulerer Med Dagen

Tenk å bli vekket av at Emile the Duke/Aasen står ved siden av sengen din og snakkesynger en egenkomponert bursdagssang. I går fikk Norge denne drømmen oppfylt, i form av låta «Gratulerer Med Dagen». Denne funker like bra til nasjonaldager som menneskebursdager, og på sikt burde nok «Hurra for deg» fases ut til fordel for denne. Gratulerer med dagen, baby.

Sebastian Zalo – Fridag

«Jeg er litt for vill for mitt eget beste» uttalte Zalo nylig til NATT&DAG. Bare tenk hvordan den unge Horten-rapperen oppfører seg på en fridag! «Kan ikke vi to bare ta fri?» JO. Det har Zalo og den mystiske kvinnen på outroen helt sikkert fortjent. At 18. mai ikke er offisiell fridag er helt sykt.

Chromatics – Black walls

Akkurat nå når vi aner sommer og fred og ingen fare, så kommer Chromatics plutselig og sjenker sitt mørke over oss. Er dette første låt fra deres første album siden 2012? Det er i så fall faen meg på tide!!

Myra & Snow Boyz – Lovey Dovey

Det er godt mulig vi kunne kalt Myra Norges beste rapper, hadde det ikke vært for at hun også er Norges mest hviskende rapper, noe som gjør at det er vanskelig å høre henne ordentlig. Uansett, denne er sommerlig og fin.

Snail Mail – Let’s Find an Out

Det er bare tre uker til Snail Mails debutalbum Lush kommer ut. Det finnes ikke noe som heter Årets sommeralbum, men dette er de fiktive bookmakernes favoritt til å vinne (den fiktive) utmerkelsen. De to første singlene, «Pristine» og «Heat Wave», er tusen prosent perfekte låter. Denne tredje singelen er litt kort, litt roligere, litt rar og utypisk som singel, men hør den gitarspillingen da. Something that’s lost belongs to you/ Someone should pay for it. Enig!!! 

Les også: Smil & Gift møter Jan Bøhler