Spilleliste: Ukas beste låter finner du HER

Ny musikk fra Vin og Rap, Jonas V, Yung Smul og mange flere!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappelignende greia heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen av låtene – flere i lista. Hør og følg!

Les også: Hvem er sterkest i brenn.?

Maya Vik, Myra, Vin og Rap – Opplevelse og kos

Denne er faktisk enormt bra. Både «Slob on my Knob»- og Hood Memories av Doe B-flow bare i FØRSTE VERSET! Men hva er egentlig Vin og Rap? Det som en gang bare virket som et rart konsept for å presse inn litt alko-relatert sponset innhold har nå begynt å lage musikk? Ikke at produktlojalitet har noe å si i dette SoMe-hælvetet altså, bare sett på låta og nyt den kule stemmen til Maya Vik mens vi venter på collab med Vipps og CokeTV.

Jonas V – Mest sannsynlig

Ukens feteste cover art! Stikkontakt, fonten til den gamle bilstereoen… Siden legendariske Roen har han levert på alle plan, og Jonas’ sosialrealisme står også sterkt i denne låta fordi den handler om å feste, ta dop og andre skumle ting.

Mokri – Labyrinths

Ingen fredagsliste er komplett uten en køet låt fra den sinte og mest deprimerte vors-deltakeren. Det er her SOLID støyete postrock i krysningen mellom Godspeed You og Sonic Youth. Debutalbumet deres kommer i løpet av året, foreslår at du forbereder deg på noe bra.

Alice Boman – Heartbeat

Denne låta blåser deg av banen med noen herlige, dype stemmer som lager en skikkelig plugg av en lydvegg. Uten å bli grøtete! Den svenske singer/songwriteren har gjort seg komfortabel i det lo-fi Sigur Rós-landskapet siden Skisser fra 2013, og blir bare bedre og bedre.

DJ Koze – Club der Ewigkeiten

Åpningslåta av Kozes nye album er en perfekt skildring av å fase ut på klubben. Som vanlig uforutsigbart og ikke så rent lite mystisk… Om du ikke er kjent med diskografien til DJ Koze fra før anbefaler vi: hør masse på musikken hans. Spesielt denne låta.

Les også: Smil & Gift møter Jan Bøhler