Spilleliste: Hør ukas beste låter HER

Safario, Mø, Bokassa og Jakob Ogawa er bare NOEN av de som er lagt til i Best akkurat nå-spillelista.

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Safario – Mowgli

Ukens festeste basslinje. Se unggutten på Slottsfjell!

Les også: «Duets» er en av årets aller kuleste plateutgivelser

Mø, Diplo – Sun In Our Eyes

Mø er mega-pisse-føkkings-nervøs før show. Kanskje fordi hun er redd for å please innbitte og livstrøtte folk som oppdaterer spillelister? Vi er i alle fall glad for at hun holder det gående.

Bokassa – Hellbilly Handfishin’

Livet har ikke vært det samme for de trondheimsbaserte øl-rockerne i Bokassa etter Lars Ulrich anbefalte dem på radioprogrammet sitt. Vi er enige med dansken om at de er «fucking cool», spesielt den nye singelen deres.

Moby – Mere Anarchy (Eastwest Sessions)


«Han DJen som likner på hvilken-som-helst bransjefyr fra 2000-tallet», aka Moby, slapp tidligere i år det mye omtalte Everything Was Beautiful, and Nothing Hurt. Han lyktes med å ha en lang og rar tittel så folk begynte å lure på hvilket litterært verk tittelen den kom fra (det er Slaughterhouse-Five) – i tillegg til å få gode anmeldelser. The Eastwest Sessions er en live-versjon av albumet, som helt ærlig høres mye bedre ut. «Mere Anarchy» får i alle fall det ekstra trøkket den trengte for å bli en konge låt.

Se også: Pasha: – Fuck deg, lag bedre musikk