Spilleliste: dette er forrige ukes beste låter

Dårlig Vane, L.U:N.A, Boy Pablo og Kamasi Washington er bare noen av forrige ukes beste låter.

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til (ca) ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappelignende greia heeeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen av låtene – flere i lista. Hør og følg!

Boy Pablo – Sick Feeling

Vår favorittgutt er ute med nok en melankolsk låt som igjen gjør at vi stiller spørsmålstegn ved at han hevder han er mer glad enn trist. Digg synth, digg svimmel vibratoeffekt på gitaren.

Les også: Boy Pablo: – Jeg er under gjennomsnittet lei meg

Dårlig Vane – Stilig

Årets Urørt 2017 ute med nok en bra EP. Denne låten er perfekt hvis du har en vennegjeng som lider av kollektiv hybris etter et over gjennomsnittet rått vors.

L.U:N.A – Gelt

Denne sangen handler rett og slett om å tigge. Mer spesifikt: tigge om «gelt», den jødiske typen sjokolademynter man gir til barn på Hanukkah. Tror vi, i alle fall.

Kamasi Washington – Will You Love Me Tomorrow

Hvor mange platesider skal til før man får nok av Kamasi Washington? Bandlederen bak den største jazzhypen i senere tid, The Epic, kom i forrige uke med enda en ny gigant, dobbelalbumet Heaven and Earth. Inne i vinylutgaven var det gjemt ytterligere materiale i en EP kalt The Choice, som kom på streamingtjenester denne uken. «Will You Love Me Tomorrow» er et sensuelt og frittflytende take på The Shirelles originalversjon du kan blaste i AirPodene dine på vei hjem fra nach mens du tenker på kjærlighetens forgjengelighet.

Les også: FAKETHIAS med ny EP: – Som om det klør en kløe i hjernen