Fay Wildhagen tilbake etter senebetennelse (+ Amanda Tenfjord, Eirik Aas, brenn. og mange flere)

De beste låtene som ble gitt ut i forrige uke, samlet i én og samme spilleliste!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Mr Twin Sister – Power of Two

Bandet tidligere kjent som Twin Sister har lagt til et Mr, men høres fortsatt ut som tidløst New York-pop. Perfekt å høre på hvis du har en å danse med eller vil finne en å danse med.

Fay Wildhagen – New Again

Fay Wildhagens første singel fra «det vanskelige andrealbumet» tok lang tid å lage: Senebetennelse i begge armene i nesten to år gjorde at Wildhagen måtte sette fra seg gitarene og finne nye måter å skrive musikk på. Da er det godt å høre at New Again er en oppløftende og majestetisk smakebit fra albumet som kommer 21. september.

SE OGSÅ: Eirik Aas er sykt smart og han går i søvne!

MoStack – Litness

Den britiske rapperen MoStack har laget den perfekte låta å sette på hvis du går fra jobb 5 minutter før tiden, ut i sensommersola,  for å rusle hjem litt lettere i steget enn vanlig.

brenn. – Brent

Norges sterkeste band med sterk låt om å bli litt kjent / bli litt brent.

Eirik Aas, Niilas – Uten mål og mening

Eirik Aas fra Hester V75 gjør det godt som ensom rytter om dagen, og ga nylig ut EPen Tåkensom vi blant annet snakket med ham om her. Niilas-produserte «Uten mål og mening» er enda et steg i riktig retning.

LES OGSÅ: Another day, another rapkollektiv fra Bergen

Best akkurat nå