På innsiden av Norsk Thailand Forum: «Er barneekteskap vanlig i Thailand???»

Hva er vanlig lynne for en thaikone, og hva skjer hvis hun dør? På Norsk Thailand Forum finner fortvilte ektemenn råd.

b
a

Thailand er thaienes land, men det er også et land der flere og flere nordmenn ferierer, lever (og dør). Den Sørøst-asiatiske perlen tiltrekker seg  livssultne, utsultede backpackere utstyrt med kamera og eksponeringsbehov, så vel som spenningssøkende nordmenn som kjøper Norwegians uansvarlig lavt prisede billetter – for senere å bli psykotisk, miste reiseforsikring, strande og bli et stort problem for utenrikstjenesten. Det er lett å tenke at Nordmenn på ferie i Thailand er en slags ekstremversjon av Nordmenn på ferie™, men det stemmer ikke. I alle fall ikke alltid.

For det finnes selvfølgelig helt alminnelige mennesker, som deg og meg, som bare vil kose seg på Jomtien, drikke chang og… kanskje få seg en kone? Men å rømme fra hverdagen er ikke for alle, noe som passer utrolig dårlig med at vi nærmer oss den tiden av året hvor det er så altfor lett å henfalle til drømmer om utopiske utenlandsforlystelser. Da er det fint at man kan titte innom facebook-siden Norsk Thailand Forum (NTF), med sine 16.300 medlemmer, og få en bitteliten følelse av…

Smilets land.

 

Bare et rent hypotetisk spørsmål. Ingenting galt i det vel? Må jo være lov å lure. 

 

Den er god, Mr. Conversation Starter.

 

Ta quizen: Vanskelig quiz: Du er KrF-velger. Bør partiet ditt samarbeidet med de som er enige eller uenige med deg?

Det er nok bare kulturen, ja :)

 

I stedet for å ha diskusjoner om hva man kaller en person fra Thailand (thai, thai-person, thailender), så har vi nå landet på at vi bare kaller dem for «min kjære».

 

Det er sjeldent at det ikke passer med et sitat fra sitatmaskin og religionsforsker Hanne Nabintu Herland, men her er det som om at innlegget formelig skriker etter hennes nærvær. Vi siterer: – «Det er på tide å gi opp kvinnekampen. Det er så mange fæle norske kvinner. Noen ganger skal kvinner være stille og gjøre som mannen sier. Jeg forstår godt at norske menn heller vil ha russiske og thailandske koner. De liker i det minste sex og er gode til å lage mat». 

 

Dette er et klassisk eksempel på et spørsmål som genererer flere spørsmål enn tydelige svar, noe som dessverre er i strid med våre retningslinjer.

 

218 likes, LOLs og Loves. Her lukter det som om at NOEN har et godt poeng? 

 

Hundeanalogier. Mer hundeanalogier.
 

Det er ikke godt å si, men Boarder Collien vi har på kontoret er helt umulig til tider. 

Boarder Collien vår har faktisk Thailand insurance og er i alle fall ganske fornøyd :) 

LØØØØØP.

Et ekstremt tilfelle av ekstremt dårlig lynne. Avliv.

Hehe, pass på. De spiser alt :)

 

Les også: Sex-anklager, salami og Snåsamannen. Her er Markus Nebys skjulte Youtube-skatter

 

Norsk Thailand Forum har samme akronym som Norsk Tannlegeforening. Vi sier ikke at det må være en sammenheng der, men det er vel kanskje ikke HELT tilfeldig at angst, og ikke minst dødsangst (den største, viktigste og farligste av alle angster?), diskuteres hele tiden?

 

Var det noen flere spørsmål? Ja, da finnes det heldigvis en …. fin innføring. 

 

Men en viktig huskeregel kan uansette være: behandle deres kone på samme måte som dere vil bli behandlet selv :D