SPILLELISTE: Ukens beste musikk er HER

Her har du Farao, Dumdum Boys, NAG, Daniel Avery ++ i én og samme spilleliste!

b
a

Hver uke legger NATT&DAGs musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Farao – Marry Me

Tenk å være basert i utlandet! Kari Jahnsen har rett og slett fulgt drømmen og flyttet til «Harry Potter-byen» London. Det passer kanskje bra, så folk skjønner det hun synger på engelsk. Pure-O er hennes andre album, som starter sterkt med «Marry Me». Passer for deg som liker musikk som er akkurat passe mystisk.

Les også: EP-aktuelle Niilas er perfeksjonist, hatelsker Lido og aktiv på Freakforum

Dumdum Boys – Den perfekte storm

De trønderske papparockerne overrasket i går med første albumslipp siden… 90-tallet eller noe? Vi har ikke helt fulgt med siden den hjemmebrente CDen med «Metallic Hvit» forsvant under et sete i NATT&DAG-stasjonsvognen på vei til Dyreparken i Kristiansand i 2006. Men den låta her er skikkelig fin! Lover.

NAG – No Rest for the Blessed

Ny, digg, black metal-type metalcore! Godt å ha en motvekt til alle Kvelertak-derivatene nå som helga sniker seg på. Stavangerbandet slipper album 23. november. Du kan prøve å huske det, hvis du gidder.

Se også: Bildeserie: Styggvakker sosialrealisme i nordnorske MC-treff 1972-2002