NATT&DAG http://www.nattogdag.no Din guide til film, musikk og uteliv i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger Fri, 01 Sep 2017 12:56:09 +0000 nb-NO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.5 P3-rappegitarist og bursdagsbarn Markus Neby backer Oral Bee på Rockefeller i kveld http://www.nattogdag.no/2017/09/p3-rappegitarist-bursdagsbarn-markus-neby-backer-oral-bee-pa-rockefeller-kveld/ http://www.nattogdag.no/2017/09/p3-rappegitarist-bursdagsbarn-markus-neby-backer-oral-bee-pa-rockefeller-kveld/#respond Fri, 01 Sep 2017 12:56:09 +0000 http://www.nattogdag.no/?p=75543 Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? P3-programleder og gitarist Markus Neby Hvorfor? Rapper og spiller gitar med Oral Bee på Rockefeller i kveld Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå For et liv! Kødde inn i mikrofonen på Marienlyst om morgenen, og kødde […]

The post P3-rappegitarist og bursdagsbarn Markus Neby backer Oral Bee på Rockefeller i kveld appeared first on NATT&DAG.

]]>
Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

Hvem? P3-programleder og gitarist Markus Neby

Hvorfor? Rapper og spiller gitar med Oral Bee på Rockefeller i kveld

Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå

For et liv! Kødde inn i mikrofonen på Marienlyst om morgenen, og kødde rundt på gitarhalsen om kvelden. Etter å ha opparbeidet seg en seriøs musikerpondus i Lemaitre er han ikke lenger fremmed for Rockefeller, som han allerede har gjestet flere ganger.

For å hype seg opp til konsert og sin egen bursdag (som også er i dag!!!) har han plukket ut fem fete låter for oss.

Lindsey Lowend – GT40
Når denne settes på har jeg ikke noe annet valg enn å gjøre bevegelser med kroppen! Hvis jeg sitter i et kontoraktig landskap blir det kanskje bare litt nikking med hodet, men hvis jeg er på fest kan det være at jeg ubevisst tar på meg et underbitt og slår ut i lufta med knyttnevene! Ulrik i Lemaitre og jeg pleier å sette den på før konserter; da hopper vi rundt og roper ting. For å dundre inn en fun fact kan jeg jo dele at Lindsey Lowend faktisk spiller inn synth gjennom sin MIDI-gitar og det er jo litt kult for meg siden jeg spiller gitar!

Tower of Power – I Like Your Style
Inderlig og genuin funk fra kanskje verdens mest genuine funkband. Her er det null ironi, men utrolig mange gode rytmer!

Nelly og Kelly Rowland – Dilemma
Gjenoppdaget denne på byen fredag 9. juni i år. Ja, det hender jeg tar meg en tur ut i helgene! Solid 00-talls-ballade som jeg har hørt utrolig mye på siden den magiske junikvelden.

Les også: La dem da: TØFL slipper låt om å ikke få lov til å gjøre som alle andre

The 1975 – If I Believe You
Popballade med gospelkor og flygelhorn-solo. Det er det for lite av, synes jeg. Albumet som låta er fra er kanskje mitt favoritt listepop-album fra 2016.

Honne – Good Together
Ja, jeg liker når elektroniske artister prøver, og lykkes, med å lage et bandsound, litt som Calvin Harris har drevet med i det siste. Jeg synes den er behagelig og jeg synes den er fengende. Jeg velger å anbefale den!

Presentert i samarbeid med ALI Kaffe

The post P3-rappegitarist og bursdagsbarn Markus Neby backer Oral Bee på Rockefeller i kveld appeared first on NATT&DAG.

]]>
http://www.nattogdag.no/2017/09/p3-rappegitarist-bursdagsbarn-markus-neby-backer-oral-bee-pa-rockefeller-kveld/feed/ 0
Spillelista: Nye låter fra Arif & Lars Vaular, Depresno, Broen, Bendik Brænne +++ http://www.nattogdag.no/2017/09/spillelista-nye-later-fra-arif-lars-vaular-depresno-broen-mats-wawa/ http://www.nattogdag.no/2017/09/spillelista-nye-later-fra-arif-lars-vaular-depresno-broen-mats-wawa/#respond Fri, 01 Sep 2017 11:07:49 +0000 http://www.nattogdag.no/?p=75533 Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til 10 nye låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify, og de 10 eldste forsvinner ut. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. […]

The post Spillelista: Nye låter fra Arif & Lars Vaular, Depresno, Broen, Bendik Brænne +++ appeared first on NATT&DAG.

]]>
Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til 10 nye låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify, og de 10 eldste forsvinner ut. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

 

Arif feat. Lars Vaular  – Allerede

«Allerede» er oppfølgeren til «Alene» fra i sommer, og skal vi tro det første verset til Arif er den dedisert til «de som handla mat fra fire forskjellige butikker». En oversett gruppe som det er på høy tid at får litt oppmerksomhet, spør du oss.

Unge Ferrari – Hologram

De som hadde hørt om denne låta før festivalkonsertene til UF denne sommeren ble litt skuffa over at det ikke var et hologram med på scenen, men bakgrunnen for hvorfor denne låta ble laget gjør at dét ikke er så farlig: Låta er nemlig et resultat av Unge Ferraris tolkning av Ibsens Peer Gynt i anledning Peer Gynts 150-års jubileum. Godt jobbet hvis du gjettet at det skulle skje i løpet av 2017.

Les også: Har Oslo endelig begynt å lage relevant rapmusikk igjen?

Bendik Brænne feat. Daniel Romano – Runaway

Bendik Brænne eier en fløyte av psykdeliske grunner og synes Daniel Romanos «Let me sleep (at the end of a dream)» er en av de fineste country balladene skrevet i nyere tid. Fint at han slipper nytt album med nettopp Romano i ryggen i dag, da! Synd at det ikke er mer psykedeliske fløyter på det, men hør på de blåserne på denne Del Shannon-coveren, da!

alt-J – Deadcrush (Lea Porcelain remix)

Favoritt-remix fra alt-J-albumet RELAXER som kom tidligere i sommer. Hittil.

Yung Lean – Red Bottom Sky

Den sad-este av Sad Boysa er tilbake, og skal visstnok komme med album og dra på turné i år. Ingenting å grine av det, vel :(

Det norske Sadboys-miljøet: – Bøttehatten er vår hijab

Spillelista er presentert i samarbeid med ALI Kaffe

The post Spillelista: Nye låter fra Arif & Lars Vaular, Depresno, Broen, Bendik Brænne +++ appeared first on NATT&DAG.

]]>
http://www.nattogdag.no/2017/09/spillelista-nye-later-fra-arif-lars-vaular-depresno-broen-mats-wawa/feed/ 0
Det er 31. august – her er 15 ting du kan gjøre i Oslo på sensommeren http://www.nattogdag.no/2017/08/15-ting-du-kan-gjore-i-oslo-pa-sensommeren/ http://www.nattogdag.no/2017/08/15-ting-du-kan-gjore-i-oslo-pa-sensommeren/#respond Thu, 31 Aug 2017 10:00:31 +0000 http://www.nattogdag.no/?p=75490 Sliter du med å finne på ting å gjøre i Oslo nå som både fellesferien og fadderuka er over? Tilbringer du dagene i sommerens periferi med å se rivingen av Philipsbygget på repeat mens du tenker over livets kompliserte hjemmefester? Det ordner seg! Det blir bedre! 1. Sommer i Oslo = Sommerflørt <3 Ligg med en svensk […]

The post Det er 31. august – her er 15 ting du kan gjøre i Oslo på sensommeren appeared first on NATT&DAG.

]]>
Sliter du med å finne på ting å gjøre i Oslo nå som både fellesferien og fadderuka er over? Tilbringer du dagene i sommerens periferi med å se rivingen av Philipsbygget på repeat mens du tenker over livets kompliserte hjemmefester? Det ordner seg! Det blir bedre!

1. Sommer i Oslo = Sommerflørt <3
Ligg med en svensk venninne uten å føle noe. Tenn en sigarett uten å spørre om det er greit at du røyker inne, og hils post-coitus-kvalene velkommen. Stirr med tusenmetersblikk ned på E18s langstrakte ensformighet fra et sterilt motellrom.

2. Sommer i Oslo = bading.
Bær en diger kampestein ut i Maridalsvannet. Hvis du vil kan du utfordre vennene dine på Facebook til å gjøre det samme. Sørenga? Nei. Ta en tur til Bygdøy eller hopp over gjerdet til Frognerbadet. Oslove <3

Melodi: «Sommer og skolefri»: Oslo, 31. august, Oslo, 31. august, depresjon og heroin, æ trur æ ringe Iselin

3. Sommer i Oslo = me-time.
Hold en lang indre monolog om oppveksten din i Oslo. Sitt på St. Hanshaugen og dvel ved at muttern hadde lyst til å forby engangsgriller. Transcender inn i tilværelsens allestedsnærværende elendighet mens du tenker på at demokrati ikke er et perfekt system, men tross alt det beste vi har. ¯\_(ツ)_/¯

4. Kjæl med telefonsvareren til eksen i New York.
Hun vil helt sikkert høre fra deg nå som det går så mye bedre.

Les også: Hva er 70 mm, og hvorfor er det den «eneste» måten å se film på?

5. Stikk uanmeldt innom din gamle venn fra en svunnen tid på HF.
Innse at A4-livet ikke bare er en dans på roser det heller. Begrav hendene i ansiktet og hint til at du skal ta livet av deg. : o

6. Søk jobb i et borgerlig litteraturmagasin med internasjonalt tilsnitt.

7. Bli overveldet av selvforakt, sinne og resignasjon og demonstrativt kast søknaden i søpla utenfor kontoret med kraften til en tvekjønnet, sovjetisk diskokaster.

8. Passivt ta inn det urbane landskapet rundt deg, som du tydelig både kan se, høre og ta på, men allikevel ikke er en del av.
Sett deg på et hvetebakeri og lytt til menneskene rundt deg. Velt deg i kontrasten mellom deres optimistiske fremtidsplaner og din egen manglende evne til å se for deg en morgendag.

9. Kveruler om uttalen på italiensk hvitløksbrød.

10. Dra på fest hos en gravid venninne.
Tap en indre kamp med deg selv og stjel kontanter fra lommebøkene til alle gjestene.

Les også: Mannlig feminist: – Jeg står på døgnet rundt, men får ingenting igjen

11. Forvirr din forhenværende dealer ved å si at du er helt rusfri, for så å kjøpe et gram heroin for de stjålne pengene.
Haha, trynet hans ass, priceless :P

12. Stå i en bar og gestalt legemliggjøringen av selvmedlidenhet.
Oslo-sommeren handler om å danse hele natta, kline og mansplaine tilværelsen til studenter fra Stavanger. Du er en 22 år gammel jente OG studerer ernæring, sa du? «WOW!».

13. Få nøklene til barndomshjemmet.
Spill Handel-suiten du lærte i dine formative år på kulturskolen.

14. Gjør som tusenvis av andre Oslopatrioter og dø av en heroinoverdose.

15. ELLER rekk Oslo 31. august på Cinemateket 31. august 20:30.

God Oslo-høst!

Les også: Hjemme hos en tigger

The post Det er 31. august – her er 15 ting du kan gjøre i Oslo på sensommeren appeared first on NATT&DAG.

]]>
http://www.nattogdag.no/2017/08/15-ting-du-kan-gjore-i-oslo-pa-sensommeren/feed/ 0
Vi har sett på norske gratis-nettserier så du slipper http://www.nattogdag.no/2017/08/sett-pa-gratis-norske-nettserier-sa-slipper/ http://www.nattogdag.no/2017/08/sett-pa-gratis-norske-nettserier-sa-slipper/#respond Wed, 30 Aug 2017 09:42:14 +0000 http://www.nattogdag.no/?p=75431 Sondre og Papz (Youtube) Viral far-sønn-bonding spekket med erkepappahumor. Dadbot3000 og avkommet hans leverer skråblikk fra bilen sin og filmer seg selv mens de bare straight up utgjør den mannlige halvdelen av den norske kjernefamilien. Se f.eks. den vanvittige videoen «PAPZ pranker SONDRE» hvor far pranker sønn, som tygger nervøst på et Capri Sonne-sugerør, ved […]

The post Vi har sett på norske gratis-nettserier så du slipper appeared first on NATT&DAG.

]]>
Sondre og Papz (Youtube)

Viral far-sønn-bonding spekket med erkepappahumor. Dadbot3000 og avkommet hans leverer skråblikk fra bilen sin og filmer seg selv mens de bare straight up utgjør den mannlige halvdelen av den norske kjernefamilien.

Se f.eks. den vanvittige videoen «PAPZ pranker SONDRE» hvor far pranker sønn, som tygger nervøst på et Capri Sonne-sugerør, ved å si at dagens video skal handle om sex. Men så skal den jo ikke det, haha! Sondre, blunk to ganger hvis du holdes som fange. (Se også: «GUD pranker ABRAHAM» i serien Det gamle testamentet)Søndagsfrokost (Youtube)

Anders Nilsen og Galvan Mehidi spiser frokost med en ny kjendis hver søndag (big deal btw, det gjør vi i redaksjonen også) og inviterer til bords med snappy klipping og jovvial pludring under den presise taglinen «en chill frokost med to uchille dudes».

I første episode er Odd Norstoga gjest og det avsløres at frokosten hans består av egg, bacon og [record scratch] cappuccino??? Men Odd, er ikke du fra DISTRIKTSNORGE? «Det er ikke mye bondekar å drikke cappuccino. Hvor er Espresso House i Vinje liksom? En kopp termoskaffe, takk!» Haha, er du den eneste i Indre Gok som stemmer Miljøpartiet de Grønne også eller, Odd?

Se også episoden med Odd Magnus Williamson der YouTube-thumbailen er «HUN SLEIKET PÅ SÆDEN MIN» og hvor Anders og Odda har på seg matchende gensere som de gærningene de er.

Les også: Smil & Gift møter Anders «Salsa Tequila» Nilsen

Ærlige Norge (Viafree)
Premisset er som følger: Deltakerne kobles opp til en løgndetektor og får spørsmål fra en eller flere andre deltagere samt et panel av «eksperter». Ekspertene lover allerede i introen å gå «dypt inn i hjerteroten på deltagerne for å finne ut hva de egentlig mener om seg selv og hverandre» og «finne mørke, mørke hemmeligheter».

I en annen episode avsløres det at de «trives når andre har det jævlig» og at de er her for å «stille SVÆRT intelligente spørsmål». Nice! I praksis innebærer dette i all hovedsak nøtt-eller-sannhet-spørsmål og forsøk på å blamere/kleine ut deltageren som sitter i stolen.

Høydepunkt: Sesong 1, episode 5, når en av ekspertene spør Dennis fra PrebzOgDennis «syns du det er rettferdig at du tjener 150.000 i mnd. mens jeg ikke tjener en dritt på å skvise ut sjela?» Dennis svarer «ja» og løgndetektoren indikerer «SANT».Ekte Menn (Viafree)
Lettere sosialpornografisk nettserie som… unnskyld, livsstilseksperiment som stiller spørsmålet «kan fem tikkende helsebomber, ved hjelp av trening og veiledning, på knapt et halvt år klare å gjennomføre et komplett XTERRA Offroad Triathlon?» * Ja, kan de? Your guess is as good as mine!

Vi følger altså fem overvektige, kjederøykende slasker i deres reise mot å be the best they can be: Motvillige forsøk på å erstatte kebab og sofasitting med salat og spinning og melkesyrefylte treningsøkter. Hilarity ensues.

*kappløp bestående av sykling, løping og svømming, og ikke en ekstraterrestrisk entitet i Scientologien som vi først trodde.

Fredagspilsen med Tommy Steine (Youtube)
Nøyaktig what it says on the label. Tommy Steine «tar et skråblikk på ukas nyheter», noe som for det meste innebærer cirka 4 min med Tommy Steine som er Tommy Steine foran en greenscreen som viser nyhetsoppslag Nytt på Nytt-stil.

Mye av tiden går med på å være påtatt oppgitt over kjendiser, men han tar seg også tid til en hardtslående Donald Trump-spesial, hvor han foreslår å erstatte eksisterende anti-Trump-slagord med «Cut your hair», «Stop use selvbruningskremen betakaroten you look orange» og «let us grab him by the dick». Trevor Noah, watch out.

Les også: Smil & Gift møter Tommy Steine

Makeupmalin (Youtube)
Malin (kjent fra Jeg mot meg og Team Angst) vlogger om jag etter likes i sosiale medier, pærra, psykisk helse, forskjellen på Pepsi og Cola og (noen ganger) sminke.

Make-up-tutorials, personlige anekdoter, livsvisdom og kjendisintervjuer i skjønn forening. Malin er «ei enkel jente fra Holmestrand. Som er sånn vanlig deprimert som alle er om dagen. Elsker godteri. Hater fysisk aktivitet». #Relatable

Svart humor (NRK)
Fullfør ordtaket: Saken er a) biff, b) lam shawarma,c) under behandling eller d) henlagt. Og hva er Norges høyeste fjell? Jonas Fjeld, Galdhøpiggen, Høyfjellet eller Veldig høyt fjell bror?

NRKs Josef Hadaoui forvirrer førstegenerasjons innvandrere med særnorske idiomer de (forståelig nok) ikke skjønner og intervjuer byoriginaler på Grønland. Eller «tar for seg fordommer og forskjeller i samfunnet og gir deg fargerike øyeblikk med en stor dose humor og varme» som seriebeskrivelsen lyder på NRK TVs nettsider.

Et over middels LOL bidrag til den klassiske «innvandrere loller over at de er innvandrere»-sjangeren.

PrebzOgDennis (Youtube)
Dennis Vareide og Preben Fjell er Norges første YouTube-millionærer og har den største norske YouTube-kanalen i Let’s Play-sjangeren, hvor du kan se folk spille dataspill mens de prosjektilspyr internetthumor i voiceover.

Når de ikke gamer eller prater om gaming utfordrer de hverandre f.eks. til å drikke drikke smoothie laget av Red Bull og sardiner og andre ting som ikke passer sammen (spoiler: det smaker vondt), og i motsetning til sitt svenske motstykke PewDiePie har de aldri blitt anklaget for å være nazister, så de har dét gående for seg også.

De tjener visstnok opptil 150.000 i mnd. og bor på hemmelig adresse for å unngå å få fansen på døra i tide og utide. Se opp for den helaftens spillefilmen Prebz og Dennis: The Movie, ute nå. ​​

Les også: 7 forslag til rebooting av norske TV-klassikere

The post Vi har sett på norske gratis-nettserier så du slipper appeared first on NATT&DAG.

]]>
http://www.nattogdag.no/2017/08/sett-pa-gratis-norske-nettserier-sa-slipper/feed/ 0
NATT&DAG spør: Hvitmalt Gjerde http://www.nattogdag.no/2017/08/nattdag-spor-hvitmalt-gjerde/ http://www.nattogdag.no/2017/08/nattdag-spor-hvitmalt-gjerde/#respond Tue, 29 Aug 2017 12:02:12 +0000 http://www.nattogdag.no/?p=75516 Er Hvitmalt Gjerde Bergens svar på Death By Unga Bunga? Vi stilte dem spørsmål i håp om at de ikke mistet mikrofonen vår i vannet. Presentert i samarbeid med Ali Kaffe

The post NATT&DAG spør: Hvitmalt Gjerde appeared first on NATT&DAG.

]]>
Er Hvitmalt Gjerde Bergens svar på Death By Unga Bunga?

Vi stilte dem spørsmål i håp om at de ikke mistet mikrofonen vår i vannet.

Presentert i samarbeid med Ali Kaffe

The post NATT&DAG spør: Hvitmalt Gjerde appeared first on NATT&DAG.

]]>
http://www.nattogdag.no/2017/08/nattdag-spor-hvitmalt-gjerde/feed/ 0
De beste låtene du gikk glipp av i forrige uke! King Krule, Egil Olsen, Kommode, Lindstrøm, Alvvays +++ http://www.nattogdag.no/2017/08/best-akkurat-na-king-krule-kommode-sza/ http://www.nattogdag.no/2017/08/best-akkurat-na-king-krule-kommode-sza/#respond Mon, 28 Aug 2017 12:02:15 +0000 http://www.nattogdag.no/?p=75485 Smisk til side: Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til 10 nye låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify, og de 10 eldste forsvinner ut. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt […]

The post De beste låtene du gikk glipp av i forrige uke! King Krule, Egil Olsen, Kommode, Lindstrøm, Alvvays +++ appeared first on NATT&DAG.

]]>
Smisk til side: Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til 10 nye låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify, og de 10 eldste forsvinner ut. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Kommode – Fight of Flight or Dance All Night

Nå er det slutt på å kalle Eirik Glambek Bøe for «han andre i Kings of Convenience» eller «KoCs Art Garfunkle» eller «han som ikke er overdrevent opptatt av brillene sine». Nå kan vi kalle ham Kommode! Det har tatt endel år for Bøe å sette sammen dette albumet, og det høres: Her er det pop-perle etter sart pop-perle.

Egil Olsen – All Ears

Egil Olsen (NEI, IKKE DRILLO, HERREGUD TA DEG SAMMEN) har gitt ut musikk så lenge vi husker, og noen ganger treffer han kjempegodt, andre ganger bommer han. Denne vakre balladen treffer akkurat innafor, og vi er – du gjettet det! – all ears.

Les også: Carmen Villain har sett gamle Antonioni-filmer og nå er hun tilbake med ny musikk

King Krule – Czezh One

King Krule er tilbake! Det var på tide.

TØFL – Alle Andre Får Lov

Stavanger- og Bergen-bandet TØFL plukker en liste med låter på ND.no denne uka, og den nye singelen deres er så god at vi plukker den ut til vår liste.

Spillelista er presentert i samarbeid med ALI Kaffe

The post De beste låtene du gikk glipp av i forrige uke! King Krule, Egil Olsen, Kommode, Lindstrøm, Alvvays +++ appeared first on NATT&DAG.

]]>
http://www.nattogdag.no/2017/08/best-akkurat-na-king-krule-kommode-sza/feed/ 0
La dem da: TØFL slipper låt om å ikke få lov til å gjøre som alle andre http://www.nattogdag.no/2017/08/la-tofl-miste-jomfrudommen/ http://www.nattogdag.no/2017/08/la-tofl-miste-jomfrudommen/#respond Mon, 28 Aug 2017 11:00:19 +0000 http://www.nattogdag.no/?p=75474 Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? Det pur nye Stavanger/Bergen–bandet TØFL Hvorfor? Slapp nettopp «Alle Andre Får Lov» Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå De pastell-elskende Stavanger-vennene i TØFL har flyttet til Bergen og krever å bli mottatt med åpne […]

The post La dem da: TØFL slipper låt om å ikke få lov til å gjøre som alle andre appeared first on NATT&DAG.

]]>
Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

Hvem? Det pur nye Stavanger/Bergen–bandet TØFL

Hvorfor? Slapp nettopp «Alle Andre Får Lov»

Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå

De pastell-elskende Stavanger-vennene i TØFL har flyttet til Bergen og krever å bli mottatt med åpne armer. Etter å ha vært utenfor hele oppveksten virker det som ting endelig begynner å ordne seg, med gilde oppvarmingsgigs for blant annet Dagny, Sløtface og Hvitmalt gjerde og seier på Eggstock-festivalen tidligere i år, men som med alle gutter som ikke var best i fotball på barneskolen bærer de på en del tårer.

Noen ganger trenger du låter som alene klarer å redde den dunkle stemningen, enten det er en mandagsmorgen eller en nach-morgen. TØFL plukker ut fem FUNKY låter som bærer den gode stemningen som Atlas bærer himmelhvelvingen.

Vulfpeck – Dean town
Farlig å høre for mye på, intensiv headbanging går fort utover nakken. Alt spilles inn live!! Vulfpeck har jævli bra SoMe-game forresten.

Kaytranada – Lite spots
Livet handler om å danse i transe, denne hjelper deg å oppnå det. Får nesten lyst til å heller lage dansemusikk. Genial sampling <33

Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå

Les også: Har du hatt en like bra sommer som Lekende Lett?

Charlie Puth – Attention
Det er lett å forelske seg i Charlie Puths milomyke melodier. Elsker sånne “bare basstromme og bass”-refreng.

Michael Jackson – Butterflies
Å lytte til Michael Jackson fører alltid til EKSTASE, og Butterflies får det til å krible ekstra godt. Om bryllupsnatta krever litt smud rytme og blues, eller om du er megaforelsket, sett på denne.

Lekende Lett – Nike
Spiller disse live?! Omgad så fett.

Presentert i samarbeid med ALI Kaffe

The post La dem da: TØFL slipper låt om å ikke få lov til å gjøre som alle andre appeared first on NATT&DAG.

]]>
http://www.nattogdag.no/2017/08/la-tofl-miste-jomfrudommen/feed/ 0
N&Ds Valgomat http://www.nattogdag.no/2017/08/nds-valgomat/ http://www.nattogdag.no/2017/08/nds-valgomat/#respond Mon, 28 Aug 2017 10:17:13 +0000 http://www.nattogdag.no/2017/08/nds-valgomat/ The post N&Ds Valgomat appeared first on NATT&DAG.

]]>
WordPress › Feil

Survey not found